Gå til innhold

Hvilken sukrin er best?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ser det finnes blant annet sukrin +, sukrin mels og sukrin gold. Hvilken av disse er best? Tenker å bruke de i te, på havregrøt og kanskje i noe bakst.

Anonymkode: 572bc...3bb

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes sukrin gold, den smaker mest som vanlig sukker. 

Anonymkode: 395f9...784

Skrevet

Jeg bruker sukrin melis i pisket krem, og bruker en blanding av denne og vanlig melis i nøttebunner basert på marengs.  Sukrin Gold i det meste annet. Den er litt vanskelig å "strø", men er definitivt den jeg liker best på grøt. Bruker den i diverse bakst siden jeg alltid har den tilgjengelig.

Sukrin+ har jeg brukt i f.eks vaniljekrem.

Anonymkode: 558e9...90c

Skrevet

Sukrin gold har ikke den kalde følelsen som de andre har. Det er derfor min favoritt. Jeg vil tro det er smak og behag.

Anonymkode: 185ea...a3f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...