AnonymBruker Skrevet 23. februar 2021 #1 Skrevet 23. februar 2021 Hvor mange kalorier vil dere si er i en baguett fra spar med eggerøre og røkelaks? Var litt smør inni også. Finner ikke ut noen steder, sto heller ingenting på selve baguetten... Anonymkode: 37b45...9ea
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2021 #2 Skrevet 23. februar 2021 Tipper rundt 250 kcal per 100g. Så ganske mye for en hel baguette. Kommer jo an på størrelsen du kjøpte. Vil tro vekten stod på? Anonymkode: 0d3fe...2ad 1
Camillapb Skrevet 3. mars 2021 #4 Skrevet 3. mars 2021 Hvor stor var den? Når jeg spiser en halv baguett med eggerøre, laks og smør kommer det på rundt 540 kcal
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2021 #5 Skrevet 3. mars 2021 Dette var favorittlunsjen min en periode, og jeg regnet på det og logget en ferdig påsmurt liten baguette med eggerøre og laks til 680 kcal (varierer selvfølgelig med hvor mye smør, egg og laks som er på, men best å ta i litt). Når jeg spiste en så stor lunsj, så ble middagen mindre. Anonymkode: 376bb...a3f 1
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2021 #6 Skrevet 4. mars 2021 Brød, laks og smør er som regel alt kaloririkt. Tipper at kroppen forbrenner mer av kaloriene i laks enn i smøre, da næringen der ikke er så vanlig i alle matvarer Anonymkode: 0bd41...36c
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2021 #7 Skrevet 5. mars 2021 AnonymBruker skrev (På 4.3.2021 den 8.09): Brød, laks og smør er som regel alt kaloririkt. Tipper at kroppen forbrenner mer av kaloriene i laks enn i smøre, da næringen der ikke er så vanlig i alle matvarer Anonymkode: 0bd41...36c Er det meningen at vi skal tippe hva du mener? Anonymkode: 4ee77...e5e 2
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #8 Skrevet 6. mars 2021 AnonymBruker skrev (18 timer siden): Er det meningen at vi skal tippe hva du mener? Anonymkode: 4ee77...e5e Står det det mener du? Anonymkode: dfba5...102
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2021 #9 Skrevet 6. mars 2021 AnonymBruker skrev (På 4.3.2021 den 8.09): Brød, laks og smør er som regel alt kaloririkt. Tipper at kroppen forbrenner mer av kaloriene i laks enn i smøre, da næringen der ikke er så vanlig i alle matvarer Anonymkode: 0bd41...36c Jeg skjønner ikke hva du prøver å kommunisere her... Anonymkode: 41f4b...a10 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå