Gå til innhold

Hjelp jeg har kjøpt kreps!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kjøpt et kilo kreps på IKEA, har bare så vidt smakt det før.

Men hva i alle dager spiser man til kreps?

De er kokt i dill-lake, og ligger frossent i den. Jeg har satt dem på tining, og håper det blir mat i kveld.... :overrasket:

Okei, nå trenger jeg virkelig hjelp her jenter!!!!!!!!!!!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Liker enkelt tilbehør til kreps (mye av det samme som jeg bruker til krabbe). Godt brød, aioli og/eller majones, sitron og en enkel grønn salat med feks frisesalat og ruccola.

Synes avocado i skiver er godt også. Og nymalt, svart pepper.

Heldig du som har kreps i kveld :)

Skrevet

Jeg kjøpte meg for første gang kreps jeg også denne uka. 19,90 på Obs! for 1 kilo!! Må vel være billig...?!

Uansett - tror aldri jeg har smakt det... :sjenert: , men har lenge hatt lyst!! :) Elsker reker!!

Noen som vet hvordan vi åpner opp uten rette redskapen? Går det bra uten?!

Har lett litt og funnet bla dette:

http://www.vg.no/matogdrikke/matguiden/index.hbs?o=765

http://www.ringblad.no/liv/article1689853.ece

http://www.aperitif.no/index.db2?id=14642

http://www.aperitif.no/index.db2?id=14642

Si ifra når du har spist dem og hva du brukte, da...?! :)

Skrevet

Kan fint åpne kreps uten redskap. Ha en serviett i nærheten bare ;)

Var på skikkelig krepseparty med masse nykokt ferskvannskreps. Kjempegodt:)

Skrevet

Dillkokt kreps som man får på IKEA er svensk tradisjonsmat, og det som hører til er papirhatter i festlige farger, papirlykter, og masse øl og snaps :ler:

Skrevet

Var på svansk krepslag fredag - utrolig gøy - utrolig mye drikkevarer - utrolig fyllesyk i går! :kvalm:

Skrevet
Var på svansk krepslag fredag - utrolig gøy - utrolig mye drikkevarer - utrolig fyllesyk i går! :kvalm:

...men hva var tilbehøret uten om drikkevarene...??!! ;)

Skrevet

Vi hadde bare tilbehør som til reker. Dill, vårløk, majones, godt brød, smør og sitron. Tror det var alt.

Litt mange år siden dessverre.

Skrevet

Takk for alle gode tips!

Krepsene var gode, men neppe som ferske. Men her på Vestlandet får vi nøye oss med frosne....

Brukte loff, sitronmajones, avocado (moset med litt sitron) og øl til.

Ganske godt, men jeg holder en knapp på krabbe. Kanskje fordi at den er lettere å få fatt i fersk her vestpå?

Men jeg er glad jeg hadde noen reker i bakhånd, 1 kg kreps var ca 20 stk, og det ble vi jo ikke mett av.

Så neste helg VIL jeg ha krabbe, selv om gubben kan styre seg!!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...