AnonymBruker Skrevet 19. februar 2021 #1 Skrevet 19. februar 2021 Altså jeg hater når frokostblandingen blir myk og vasstrukken🤢 Så jeg bruker ikke melk🤷🏽♀️ Anonymkode: 5c516...4b8
Gjest Føsleguri Skrevet 19. februar 2021 #2 Skrevet 19. februar 2021 Jeg bruker yoghurt på frokostblandingen, det metter mer enn melk.
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2021 #3 Skrevet 19. februar 2021 Jeg bruker gresk yoghurt. Ikke Synnøve, det andre merket. Den er så fast at det skal en stund til før frokostblandingen blir myk og vasstrukken (kan ikke fordra det selv). Anonymkode: 9d3f4...db6
Gjest Rosendahl Skrevet 19. februar 2021 #4 Skrevet 19. februar 2021 Yoghurt! Ellers kan slike blandinger brukes på grøt også. Eller på smoothie. Eller til frukt. Bare å bruke fantasien.
FrankDrebin Skrevet 20. februar 2021 #5 Skrevet 20. februar 2021 (endret) Jeg pleier å bruke rømme og jordbærsyltetøy. EDIT: Jeg mente rømme, ikke yogurt. Tenkte på en ting og skrev noe annet. Endret 22. februar 2021 av FrankDrebin
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2021 #6 Skrevet 20. februar 2021 Jeg bruker melk, men spiser frokostblandingen raskt. Da blir den ikke like myk som om man spiser tregt. Anonymkode: 065a8...a04 3
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 20. februar 2021 #7 Skrevet 20. februar 2021 Bruker ikke melk jeg heller, bruker youghurt, smaker bedre da.
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2021 #8 Skrevet 20. februar 2021 Jeg bruker øl på frokostblandingen. Da får jeg i meg ekstra b-vitaminer og. Gennialt! Anonymkode: 15ea6...712
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2021 #9 Skrevet 20. februar 2021 Bruker melk. Vil heller at kornene sveller i skålen enn i magen. Anonymkode: e01ab...f8e
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2021 #10 Skrevet 20. februar 2021 2 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg bruker øl på frokostblandingen. Da får jeg i meg ekstra b-vitaminer og. Gennialt! Anonymkode: 15ea6...712 Vet ikke om du tuller eller ikke, men i noen varmere land bruker de faktisk vin med frokostblanding (også til forkjøla barn). Anonymkode: fa63e...043
Illumi Skrevet 20. februar 2021 #11 Skrevet 20. februar 2021 Bruker yoghurt og cottage cheese. Men jeg kan finne på å blande det sammen kvelden før når jeg skal ha det til frokost 😂 Liker at det er litt mykt, men ikke vasset som det blir av melk.
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2021 #12 Skrevet 21. februar 2021 Bruker alpro nøytral eller alpro vanilje yoghurt Anonymkode: ca3f5...828
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2021 #13 Skrevet 22. februar 2021 Jeg bruker ikke yoghurt, cc, vann eller øl heller 🤮 Frokostblandingen blir jo fortsatt soggete av det. Anonymkode: 5c516...4b8
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2021 #15 Skrevet 22. februar 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Jeg bruker ikke yoghurt, cc, vann eller øl heller 🤮 Frokostblandingen blir jo fortsatt soggete av det. Anonymkode: 5c516...4b8 Det avhenger av hvilken frokostblanding man bruker. Min hjemmelagde frokostblanding blir ikke "soggete". Anonymkode: e34c4...a46
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2021 #16 Skrevet 23. februar 2021 Jeg fyller slik at siste laget med korn er rett "over" melken. Da blir det ikke for bløtt om man spiser med en gang. Ellers bruker jeg kulturmelk, yoghurt og biola. Anonymkode: f2971...7f1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå