AnonymBruker Skrevet 20. februar 2021 #21 Del Skrevet 20. februar 2021 AnonymBruker skrev (21 timer siden): Hva er vitsen med lavkarbo om man blir feit av det og? Bare google det Dette er feil, det er mye vi ike vet om søtningsstoff og deres effekt på kroppen. Noen studier viser at søtningsstoffer påvirker stoffskifte.Du syntes ikke det er rart nordmenn har mye stoffskiftesykdom i forhold til andre land? Anonymkode: fa373...aca Hva slags kilde har du for denne påstanden? Anonymkode: b710e...237 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2021 #22 Del Skrevet 21. februar 2021 AnonymBruker skrev (På 20.2.2021 den 0.12): Jeg tenker at hemmeligheten er å ikke gi inn for de fristene, fordi søtsuget blir borte etter hvert, men da må du klare å holde deg unna. Mye bedre å ikke være "fysen" på slutten av kvelden. Anonymkode: ef302...8e7 Ja enig, men det er dette jeg sliter sånn med. Jeg finner en spontan undskyldning og plutselig så spiser jeg noe jeg ikke burde. Eier jo ikke et snev av selvdisiplin 🤦♀️ Anonymkode: e63f0...085 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2021 #23 Del Skrevet 22. februar 2021 AnonymBruker skrev (På 16.2.2021 den 18.58): Hvis dere er fysne på noe godt på kvelden, hva spiser dere da? Ser de har mye sukkerfritt på tights.no men vet ikke hva som er innafor av dette, noen som vet? Ellers noe dere alltid har i skapet som dere ikke klarer dere uten når dere går på lavkarbo? Anonymkode: e63f0...085 Lager disse 60 g Nøttesmør 30 g Kakaosmør 2-3 ss Flytende søtning 1 klype Salt – jeg brukte himalayasalt Noen dråper stevia karamell FREMGANGSMÅTE 1. Smelt kakaosmør over vannbad. 2. Rør sammen nøttesmør, flytende søtning, salt og stevia karamell med en gaffel. Hell i litt og litt smeltet kakaosmør og rør til en jevn masse,- det er ikke sikkert du trenger alt kakaosmøret, pass på så massen ikke skiller seg. Skiller den seg tilsett mer nøttesmør. 3. Hell over i en form med bakepapir og sett i kjøleskapet i ca 2 timer. Eventuelt fryser for kortere tid. 4. Rut opp med kniv i ønsket størrelse og nyt Anonymkode: 3503e...4d0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå