AnonymBruker Skrevet 12. februar 2021 #1 Skrevet 12. februar 2021 Jeg prøver å finne en ekte amerikansk mac n cheese oppskrift på google men det er så mye oppskrifter å velge mellom... Min ide er å lage en hvit saus base sånn det blir mer kremete og ikke stivner når det kjøler seg ned, putte i masse gruyere og litt parmesan og cheddar, litt sennep og koke macaronien i halvt vann og melk. Har aldri laget dette før. Syntes at en hvit saus base hørtes bedre ut enn bare melk smør og ost og sennep som er den mest tradisjonelle men da trenger man EKSTREMT mye ost og det kan som sagt bli kanske stivt når det kjøler seg ned... Velger heller litt forskjellige skarpe oster med mye smak enn den mer strechy konsistensen som trenger masse ost. Har noen her laget mac n cheese før? isåfall hvordan gjorde dere det? Jeg greier ikke å bestemme meg for hvilke oppskrift jeg skal velge på google som nybegynner og vil heller eksprementere litt selv og fant ut at det å lage en hvit saus base istede for den tradisjonelle er mer safe for å få det kremete og ikke kornete. Anonymkode: 3fe61...91f
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2021 #2 Skrevet 12. februar 2021 Hvit saus-base gir best konsistens ja. Anbefaler en av Smitten Kitchen sine oppskrifter. En kjapp og enkel, som burde være et godt utgangspunkt for eksperimentering: https://smittenkitchen.com/2018/02/quick-essential-stovetop-mac-and-cheese/ Og en som er ekstra alt: https://smittenkitchen.com/2008/05/marthas-macaroni-and-cheese/ Anonymkode: 38830...f27
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå