bettan Skrevet 26. september 2002 #1 Del Skrevet 26. september 2002 Hei ! Jeg er på jakt etter kaker laget i langpanne(stor)er det noen som har noen gode oppskrifter de kan dele med meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 26. september 2002 #2 Del Skrevet 26. september 2002 Jeg pleier å lage dobbel eller tredobbel porsjon av de vanlige kakene jeg. Har desverre ingen oppskrifter tilgjengelig, men kaker som passer fint i langpanne er vanlig sjokoladekake og eplekake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosejente Skrevet 30. september 2002 #3 Del Skrevet 30. september 2002 Har en kjempegod oppskrift på krydderkake (også kalt surmelkskake på Vestlandet). Til og med ungene elsker den hos meg! Den holder seg saftig og god i iallefall en uke. Oppskriften: 7 1/2 dl kefirmelk (surmelk) 7 1/2 dl sukker 3 ts kanel 3 ts nellik 3 ts natron 150 gr. smelta smør 9 dl hv.mel Stekes v 200 grader 1/2 t Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 30. september 2002 #4 Del Skrevet 30. september 2002 ÅHH der er krydderkaka jeg har leitet etter!! TUSEN TAKK! Det går ann å ha hvit melisglasur på toppen ikkesant? :D :D :D -x Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiquita Skrevet 1. oktober 2002 #5 Del Skrevet 1. oktober 2002 Jeg bruker å lage denne kaken: MELLOMMATKAKE 4 kp sukker 2 kp smeltet smør 4 kp melk 7 ts bakepulver 12 kp hvetemel ________________ Smør formen med smør, hell i "røra", og strø med kanel og sukker (mye) Stekes på 200*C i ca 20 min Jeg synes denne er kjempegod, og den er jo så enkel å lage!!!! *klem* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosejente Skrevet 1. oktober 2002 #6 Del Skrevet 1. oktober 2002 Ingen årsak!! :D D går sikkert an å ha melisglasur oppå krydderkaka, men jeg bruker d ikke. Er ikke så gla i glasur selv.... Lykke til med kaka!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 1. oktober 2002 #7 Del Skrevet 1. oktober 2002 En god gammel variant av kaker i langpanne, er Mor Monsen. Her følger min oppskrift: 400 gram smør 400 gram sukker 400 gram hvetemel 3 ts bakepulver 6 egg revet skall av en sitron Smør og sukker røres godt. Pisk eggene godt for seg selv, før du blander dem i Før du steiker kaka, strør du følgende på toppen 50 gram korinter/rusiner 50 gram hakkede mandler 50 gram grovt sukker En annen kake, som er veldig vanlig, er Kvikklunsjkake 4 egg 5 dl sukker røres til eggedosis 300 gram smeltet margarin 9 dl hvetemel 2 ts bakepulver 4 ss kakao 3 dl melk Stekes på 180 grader i 30 - 40 minutter, nederste rille Glasur: 1 pk melis 8 ss smeltet margarin 8 ss sterk kaffe 2 ts vaniljesukker kakao (så mye du selv ønsker (farge, smak)) kokos til å strø på toppen Hell på glasuren mens kaken ennå er varm Når jeg har blandet ingrediensene til glasuren, varmer jeg det opp i mikroen slik at den blir tyntflytende og det er enkelt å slå den over kaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bettan Skrevet 2. oktober 2002 Forfatter #8 Del Skrevet 2. oktober 2002 Du som skrev oppskriften på Mor Monsen,hvilken tempratur skal den stekes på,og hvor lenge? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elefantina Skrevet 2. oktober 2002 #9 Del Skrevet 2. oktober 2002 Takker og bukker for oppskrift på krydderkake, det har jeg leita etter en stund. Tenker jeg skal prøve den i helga. Gleder meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labella Skrevet 2. oktober 2002 #10 Del Skrevet 2. oktober 2002 Også har vi jo den tradisjonelle sjokoladekaken i langpanne da! Denne er saftig og god - alltid en suksess :D 3 kopper sukker 3 egg 225 gram smeltet smør 4 kopper hvetemel 3 ss kakao 3 ts vaniljesukker 3 ts bakepulver 1 1/2 kopp melk Stekes ved 180 grader i 15 - 20 minutter Glasur 300 gram melis 100 gram smeltet smør 1 1/2 ss kakao 3 ts vaniljesukker 3 ss kaffe (kan eventuelt erstattes med appelsinjuice) Smelt smøret over svak varme. Bland de andre ingrediensene i kjelen. Ha den varme glasuren på kaken, og pynt mens glasuren er varm. OBS: en "kopp" er her en vanlig kaffekopp på ca 1,5 dl! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 2. oktober 2002 #11 Del Skrevet 2. oktober 2002 Jeg steker Mor Monsen på 180 grader i ca 30 min. Prøver meg så frem med en strikkepinne for å se om den er ferdig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå