Gjest gjest1 Skrevet 18. august 2005 #1 Skrevet 18. august 2005 Jeg har laget opp litt middager, lasagne og hjemmelaget pizza. Har pakket det godt inn og lagt det i dypfrysern. Men hvor lenge holder det seg?
Arkana Skrevet 20. august 2005 #3 Skrevet 20. august 2005 Det spørs hva som er i maten. Lasagne og pizza inneholder jo kjøttdeig, som er relativt fett, så det varer kanskje 4-5 mnd. Generelt kan man si at jo mer fett, jo kortere holdbarhet i fryser (fettet harskner). Mat med hvitløk, løk og krydder kan endre smak etter at det er fryst, så det bør ikke fryses for lenge. Kanskje 2-3 mnd.
Pasha Skrevet 21. august 2005 #5 Skrevet 21. august 2005 Fryste du hele pizzan med fyll og alt? (og forstekte du den på forhånd)? eller lagde du bare deigen? bare lurer på hvordan andre gjør det--
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå