AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #1 Skrevet 11. februar 2021 hadde tenkt å ha grillpølser av kylling til middagen i dag, glemte de på kjøkkenbenken etter handling ca. kl 20.00 i går kveld og har blitt lagt inn nå. Ville dere spist dem? De ligger kaldt nå og skal spises om noen timer. Dato er OK og de er som sagt uåpnet. Anonymkode: 837a2...d1c
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #2 Skrevet 11. februar 2021 Nei, det hadde ikke jeg gjort. Anonymkode: ee098...e73 4
Eeemil Skrevet 11. februar 2021 #3 Skrevet 11. februar 2021 Ja, jeg hadde det. Det når som regel bra. 3
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #4 Skrevet 11. februar 2021 Nei, absolutt ikke. Anonymkode: 403ca...c6f 2
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #6 Skrevet 11. februar 2021 Selvfølgelig! Det er jo bearbeidet kjøtt med mye e-stoffer. Blir ikke dårlig etter 1 uke i romtemperatur 😁 Anonymkode: 78d86...4b8
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #7 Skrevet 11. februar 2021 Kun om jeg glemte de på kjøkkenbordet. Ikke kjøkkenbenken. Anonymkode: ff8e1...862 1
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #8 Skrevet 11. februar 2021 Nei. Det har jeg gjort en gang. Tok bare en bit, for de smakte surt. Og jeg ble dårlig av den ene biten. Anonymkode: 80723...de9
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #9 Skrevet 11. februar 2021 Ikke noe problem å spise. Anonymkode: b5243...9e4
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #10 Skrevet 11. februar 2021 Jeg hadde luktet på dem og spiste dem hvis de luktet ok. Anonymkode: 5bb06...6b5 3
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #11 Skrevet 11. februar 2021 Nei, spesielt ikke kyllingpølser. Sannsynligvis ikke andre pølser heller. Anonymkode: 20eb1...d23
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #12 Skrevet 11. februar 2021 Det bør ikke være noe problem. Og særlig ikke etter de er varmebehandlet. Anonymkode: 1a055...f03
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #13 Skrevet 11. februar 2021 Nei absolutt ikke. Anonymkode: e245f...e4d 2
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #14 Skrevet 11. februar 2021 Oi, her var det delte meninger. Jeg tar nok en duftsjekk og koker de ekstra godt i vann uten andre ingredienser før jeg evt spiser dem. takk for svar! Anonymkode: 837a2...d1c 1
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #15 Skrevet 11. februar 2021 Neeiii!! 😱 Anonymkode: 26276...bb9 2
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #16 Skrevet 11. februar 2021 Pølser er lett bedervelig, men de er greie på den måten at du ikke er i tvil om de har blitt dårlige. Om de lukter greit når du åpner de, og smaker ok etter varmebehandling er de sannsynligvis ok. Sjansene for at de har blitt bedervet øker om de nærmer seg utløpsdato. Men de vil lukte og smake surt om de er dårlige, du vil ikke være i tvil. Anonymkode: 1a095...d34 1
Gjest theTitanic Skrevet 11. februar 2021 #18 Skrevet 11. februar 2021 Pølser er ikke noe problem. Kyllingfilet eller kjøtt hadde jeg kastet.
Brunhilde Skrevet 15. mai 2021 #19 Skrevet 15. mai 2021 AnonymBruker skrev (På 11.2.2021 den 12.57): Selvfølgelig! Det er jo bearbeidet kjøtt med mye e-stoffer. Blir ikke dårlig etter 1 uke i romtemperatur 😁 Anonymkode: 78d86...4b8 Eh, jo! Jeg ville gjort som flere her sier, luktet og kanskje prøvd en liten bit av en pølse FØR jeg varmet dem. Du kjenner rimelig kjapt om de er blitt sure (og om de er, så håper jeg du har alternativ middag ).
Blomsterpotta Skrevet 15. mai 2021 #20 Skrevet 15. mai 2021 Akkurat når det gjelder farseprodukter så er jeg veldig forsiktig. Jeg ville kastet hele pølsepakka. Å spise seg dårlig på farseprodukter håper jeg ikke å oppleve igjen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå