Gå til innhold

Glemte uåpnet pakke med pølser på kjøkkenbenken, ville du spist dem i dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

hadde tenkt å ha grillpølser av kylling til middagen i dag, glemte de på kjøkkenbenken etter handling ca. kl 20.00 i går kveld og har blitt lagt inn nå.

Ville dere spist dem? De ligger kaldt nå og skal spises om noen timer. Dato er OK og de er som sagt uåpnet.

Anonymkode: 837a2...d1c

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei, det hadde ikke jeg gjort.

Anonymkode: ee098...e73

  • Liker 4
Skrevet

Ja, jeg hadde det. Det når som regel bra.

  • Liker 3
Skrevet

Nei, absolutt ikke. 

Anonymkode: 403ca...c6f

  • Liker 2
Skrevet

Ja, så lenge de lukter ok. 

  • Liker 4
Skrevet

Selvfølgelig! Det er jo bearbeidet kjøtt med mye e-stoffer. Blir ikke dårlig etter 1 uke i romtemperatur 😁

Anonymkode: 78d86...4b8

Skrevet

Kun om jeg glemte de på kjøkkenbordet. Ikke kjøkkenbenken.

Anonymkode: ff8e1...862

  • Liker 1
Skrevet

Nei. Det har jeg gjort en gang. Tok bare en bit, for de smakte surt. Og jeg ble dårlig av den ene biten.

Anonymkode: 80723...de9

Skrevet

Ikke noe problem å spise. 

Anonymkode: b5243...9e4

Skrevet

Jeg hadde luktet på dem og spiste dem hvis de luktet ok.

Anonymkode: 5bb06...6b5

  • Liker 3
Skrevet

Nei, spesielt ikke kyllingpølser. Sannsynligvis ikke andre pølser heller.

Anonymkode: 20eb1...d23

Skrevet

Det bør ikke være noe problem. Og særlig ikke etter de er varmebehandlet.

Anonymkode: 1a055...f03

Skrevet

Nei absolutt ikke.

Anonymkode: e245f...e4d

  • Liker 2
Skrevet

Oi, her var det delte meninger. Jeg tar nok en duftsjekk og koker de ekstra godt i vann uten andre ingredienser før jeg evt spiser dem. takk for svar!

Anonymkode: 837a2...d1c

  • Liker 1
Skrevet

Neeiii!! 😱

Anonymkode: 26276...bb9

  • Liker 2
Skrevet

Pølser er lett bedervelig, men de er greie på den måten at du ikke er i tvil om de har blitt dårlige. Om de lukter greit når du åpner de, og smaker ok etter varmebehandling er de sannsynligvis ok. Sjansene for at de har blitt bedervet øker om de nærmer seg utløpsdato. Men de vil lukte og smake surt om de er dårlige, du vil ikke være i tvil.

Anonymkode: 1a095...d34

  • Liker 1
Skrevet

Nei

Anonymkode: 00b0d...4d4

Gjest theTitanic
Skrevet

Pølser er ikke noe problem. Kyllingfilet eller kjøtt hadde jeg kastet. 

  • 3 måneder senere...
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 11.2.2021 den 12.57):

Selvfølgelig! Det er jo bearbeidet kjøtt med mye e-stoffer. Blir ikke dårlig etter 1 uke i romtemperatur 😁

Anonymkode: 78d86...4b8

Eh, jo!

Jeg ville gjort som flere her sier, luktet og kanskje prøvd en liten bit av en pølse FØR jeg varmet dem. Du kjenner rimelig kjapt om de er blitt sure (og om de er, så håper jeg du har alternativ middag ;) ).

Skrevet

Akkurat når det gjelder farseprodukter så er jeg veldig forsiktig. Jeg ville kastet hele pølsepakka. Å spise seg dårlig på farseprodukter håper jeg ikke å oppleve igjen. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...