Fjaselina Skrevet 10. februar 2021 #1 Skrevet 10. februar 2021 Spørsmålet går naturlig nok til dei som faktisk et blodpølse. Korleis serverer du det? Kva tilbehør likar du? Her i huset blir blodpølse steikt i skiver, og servert med kokt potet og gulrot. Smelta smør som einaste "saus". Men det er litt kjedelig;) Så har du andre tips?
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2021 #2 Skrevet 10. februar 2021 Spiser det sånn som deg, men med kålrotstappe i tillegg. Anonymkode: cf279...8c4 1
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #3 Skrevet 11. februar 2021 Ikke ofte jeg spiser det, men da tar jeg de stekte skivene på brød og har på sirup og kanel. Anonymkode: 4d14b...190 2
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #4 Skrevet 11. februar 2021 Hvilken Blodpølse spiser dere? Den eneste jeg liker er den fra ferskvaredisken på Bunnpris. spiser det som TS men skal prøve kålrabistappe Anonymkode: 5b4fa...733
Leonetta Skrevet 11. februar 2021 #5 Skrevet 11. februar 2021 Husker jeg har fått servert blodpølse med sukker eller sirup. 1
Fjaselina Skrevet 11. februar 2021 Forfatter #6 Skrevet 11. februar 2021 Vi bruker den svarte plastpakka, trur det kan vere Gilde? Den er god.
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #7 Skrevet 11. februar 2021 Stekte grønnsaker og litt honning. Noen ganger potetstappe i tillegg. Anonymkode: fba0e...487
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #8 Skrevet 11. februar 2021 Spiser det ikke så ofte da jeg får sykt halsbrann av det 😵 Men når vi spiser det er det med rømme og sirup/sukker. Vurderer litt stekt bacon til neste gang. Blomkålsuppe til dessert. Anonymkode: c441d...e0b
Gjest Rosendahl Skrevet 11. februar 2021 #9 Skrevet 11. februar 2021 Vi hadde alltid makaroni til da jeg vokste opp
Khloe P.T Skrevet 11. februar 2021 #10 Skrevet 11. februar 2021 Jeg elsker blodpølse! Spiser kun det, stekt i skiver med litt sukker oppå. 1
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #11 Skrevet 11. februar 2021 Vi har også alltid bare stekt det og spist med sukker på som en kveldssnack for eksempel. Det er enkelt, men nam. Anonymkode: 74cc2...b18
Jytte Skrevet 11. februar 2021 #12 Skrevet 11. februar 2021 Sukker på og en suppe ved siden av. Tror det var tomatsuppe? Potet som tilbehør. Var mest glad i blodpølsa siden den fikk rikelig med sukker på, og suppa.
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2021 #13 Skrevet 17. februar 2021 Veldig godt med pasta cabonara til. Anonymkode: f9f27...af8
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2021 #14 Skrevet 19. februar 2021 Sirup oppå, og sprø baconskiver ved siden av. Jeg kan faktisk ikke huske å ha hatt noe annet til (grønnsaker, potet/ris/pasta). Anonymkode: cd3c4...c67
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå