Gå til innhold

Thaimat - asiatisk. Noen som kan lære meg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, 

Jeg elsker asiatisk mat lagd i Norge. Men jeg trenger å lære litt, og trenger kunnskap, tips og triks! 

Anonymkode: f344a...21e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spørsmål 1;

Tørkede reker. Jeg prøvde en papayasalat i går, men pga ulike faktorer blei det ikke helt det store. 

Hvordan skal tørkede reker brukes, og hva skal jeg gjøre for at rekene skal smake godt? Og hva skal jeg unngå? 

Med løk har jeg feks lært meg hvilke retter det er rn viktig ingrediens. Når er tørkede reker en viktig ingrediens? 

Jeg må presisere at jeg ikke mener pasta av tørket reke, men reker i sin rekeform. 

Anonymkode: f344a...21e

Skrevet
elien skrev (13 timer siden):

Mange gode oppskrifter her

https://www.altasiatisk.no/

Takk, fint med oppskrifter...men jeg er ute etter å lære om maten, ingrediensene osv 😊 

Anonymkode: f344a...21e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...