AnonymBruker Skrevet 10. februar 2021 #1 Skrevet 10. februar 2021 Hei, Jeg elsker asiatisk mat lagd i Norge. Men jeg trenger å lære litt, og trenger kunnskap, tips og triks! Anonymkode: f344a...21e
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2021 #2 Skrevet 10. februar 2021 Spørsmål 1; Tørkede reker. Jeg prøvde en papayasalat i går, men pga ulike faktorer blei det ikke helt det store. Hvordan skal tørkede reker brukes, og hva skal jeg gjøre for at rekene skal smake godt? Og hva skal jeg unngå? Med løk har jeg feks lært meg hvilke retter det er rn viktig ingrediens. Når er tørkede reker en viktig ingrediens? Jeg må presisere at jeg ikke mener pasta av tørket reke, men reker i sin rekeform. Anonymkode: f344a...21e
elien Skrevet 10. februar 2021 #3 Skrevet 10. februar 2021 Mange gode oppskrifter her https://www.altasiatisk.no/
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #4 Skrevet 11. februar 2021 elien skrev (13 timer siden): Mange gode oppskrifter her https://www.altasiatisk.no/ Takk, fint med oppskrifter...men jeg er ute etter å lære om maten, ingrediensene osv 😊 Anonymkode: f344a...21e
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2021 #5 Skrevet 11. februar 2021 Om tørkete reker: https://www.bonappetit.com/test-kitchen/ingredients/article/dried-shrimp Om asiatisk mat generelt: https://asian-recipe.com/cuisine-evolution Oppskrifter: https://casaveneracion.com/sauteed-spinach-with-dried-shrimps/ https://ohsnapletseat.com/2013/07/08/chinese-stir-fried-cabbage/ Anonymkode: 91b8f...d45
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå