AnonymBruker Skrevet 8. februar 2021 #1 Del Skrevet 8. februar 2021 Bruker litt sirup i når jeg baker brød, og har alltid brukt lys sirup. Men fant en oppskrift der det sto at det skulle være mørk sirup. Lurer derfor på hva forskjellen på lys og mørk sirup er. Anonymkode: 17382...beb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2021 #2 Del Skrevet 8. februar 2021 Begge funker, men lys sirup setter ikke mer smak enn sukker, mørk sirup gir fyldigere smak Anonymkode: 2be2c...4cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2021 #3 Del Skrevet 8. februar 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Begge funker, men lys sirup setter ikke mer smak enn sukker, mørk sirup gir fyldigere smak Anonymkode: 2be2c...4cf Ok, takk Anonymkode: 17382...beb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå