AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #1 Skrevet 6. februar 2021 Fått en rar vane i isolasjonen min, jeg ser på menyer til diverse restauranter både i Norge og utlandet, siden vi ikke kan dra dit nå, for å få tips til middager jeg kan lage selv. Og på et par dyrere restauranter i utlandet, serverer de bearnaise saus med dyre retter. Jeg assosierer det med gatekjøkkenmat fra 90-tidlig 2000 tall. Og syns det er toppen av harrymat. Hva syns du? Anonymkode: f7725...05e 4
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #3 Skrevet 6. februar 2021 Tja, det er ikke akkurat gatekjøkkenstandard på bernaisesausen som blir servert på dyre restauranter. Skikkelig laget bearnaise er kjempegodt. Anonymkode: b4e1b...b68 28
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #4 Skrevet 6. februar 2021 Synes det er godt! Får bare være harry for noen da Anonymkode: fc205...774 9
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #5 Skrevet 6. februar 2021 Bra å kalle en saus fra 1836 for "harry" fordi en assosierer det med gatekjøkken😂. Lurer på om det sier mest om sausen eller den som mener det... Anonymkode: 11ee6...924 36
Diamant Skrevet 6. februar 2021 #6 Skrevet 6. februar 2021 Elsker bearnaise, hva hadde biff vært uten det? :) 9
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #7 Skrevet 6. februar 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Bra å kalle en saus fra 1836 for "harry" fordi en assosierer det med gatekjøkken😂. Lurer på om det sier mest om sausen eller den som mener det... Anonymkode: 11ee6...924 Sannsynligvis det siste. Anonymkode: 5e90e...9f0 3
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #8 Skrevet 6. februar 2021 Det er jo stor forskjell på "bernaise" fra Toro og faktisk hjemmelaget bernaise. Anonymkode: 9dd09...649 21
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #9 Skrevet 6. februar 2021 Herregud! Det er en saus... Anonymkode: 09be9...5fc 6
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #10 Skrevet 6. februar 2021 Harry! Men er livredd det kommer mer og mer tilbake. Jeg er av den formening at biff (som serveres med pondus) uansett ikke skal serveres med saus. Anonymkode: e28bc...183 1
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #11 Skrevet 6. februar 2021 Men nå er jo overtallet av deltakere her på forumet godt over snittet harry også, så det blir kanskje litt feil å spørre her. Anonymkode: e28bc...183 9
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #12 Skrevet 6. februar 2021 Harry? Fancy? Er da ingen av delene, det er bare dødsgodt Anonymkode: 8ea27...30e 12
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #13 Skrevet 6. februar 2021 Forbinder bearnaise med typisk Harry biffsnadder og løvstek. Men etter å ha smakt det igjen for første gang på flere år har jeg fått heeelt dilla nå de siste ukene! Haha.. fancy indrefilet med Toro bearnaise liksom 🙊😋 Anonymkode: b0e9f...1ca 2
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #14 Skrevet 6. februar 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Men nå er jo overtallet av deltakere her på forumet godt over snittet harry også, så det blir kanskje litt feil å spørre her. Anonymkode: e28bc...183 Ja, på seg selv kjenner man andre😂 Anonymkode: b4e1b...b68 3
marleneK92 Skrevet 6. februar 2021 #15 Skrevet 6. februar 2021 Prøv en ordentlig Hjemmelaget bearnaise før du sammenligner den med bearnaisen du får på hjørnet 😉 8
Jerry Lee Skrevet 6. februar 2021 #17 Skrevet 6. februar 2021 Vet ikke hva det er, jeg. Men har aldri likt det. ☺ 1
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #18 Skrevet 6. februar 2021 Elsker det! Anonymkode: 479b2...6d4 1
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #19 Skrevet 6. februar 2021 Det er GODT! Mmmm, deilig, blodig biff med bearnaisesaus. Steker gjerne en ekstra biff og bare mauler mens jeg steker den andre. 😋 Anonymkode: deb10...dae 2
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2021 #20 Skrevet 6. februar 2021 Fra selveste Hellstrøm. Ser blodharry ut dette, eller?? https://www.instagram.com/p/B-73BoyHYpq/?igshid=13izcp7wkjkt6 Anonymkode: 479b2...6d4 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå