AnonymBruker Skrevet 1. februar 2021 #1 Skrevet 1. februar 2021 Her i huset har mannen fått beskjed om å ta grep. Blodtrykket er skyhøyt, og vi har nå blant annet byttet ut salt med seltin. Seltin inneholder ca 50% mindre natrium og skal være sunnere enn salt. Det jeg legger merke til er at smaken er svakere, dermed bøtter han på med masse mer. Er ikke hensikten med seltin litt borte da? Hva er deres erfaring? Anonymkode: fd6c8...91b
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2021 #2 Skrevet 1. februar 2021 Min erfaring/vurdering - etter flere år med å prøve å redusere saltinntaket - er lignende: det er bortkastet. Det aller meste av matvarer har mer kalium enn natrium, og vi trenger en balanse mellom dem. Den største kilden til natrium er ferdigmat. Den er gjerne så salt at vi ikke trenger å salte den. Hjemmelaget mat trenger salt. Når trenger vi Seltin? Anonymkode: 3515d...1a6 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå