Gå til innhold

oyster saus


Anbefalte innlegg

Skrevet

Den er helt umulig å få ut av flasken. Nå er det lenge siden jeg hadde en slik saus i hus siste, men kan ikke huske at den var så stiv. Det står anbefalt på flasken at den skal ligge kalt i kjøleskapet, men like stiv er den.

Noen som vet om dette er vanlig? Hvordan skal den best mulig oppbevares?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vår flaske må også bankes og bankes på i bunn for å få ut 5 dråper ;)

Står i kjøkkenskap den, står ikke på noe språk jeg kan skjeønne hvordan den skal oppbevares så jeg satt den der med soyasausen. Like god :)

Skrevet

Hmm, kan ikke huske at denne sausen var så vanskelig sist, men da er det sikkert slik den skal være. Takk for svar. ;)

Skrevet

Mulig det er noe forskjell på merkene og hvor mye vann som er i eller noe.

Kjøpt i innvandrerbutikk den jeg har. Ta av hele lokket og bank i vei, da kommer det litt mer ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...