Gå til innhold

Koke bolledeig


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Jeg leste en kommentar på godt.no ellernoe hvor en person spurte om man kunne koke wienerbrød i stedet for å steke dem. 

Dette har satt tankene mine i gang, og jeg funderer nå over hva som skjer hvis man koker en vanlig bolledeig. 

Vil den løse seg opp i vannet? Vil den bli hard? Vil det bli en slags grøt?

Er det noen som har erfaringer eller teorier? :) 

Anonymkode: 84541...65f

  • Liker 1
Skrevet

Sikkert litt som kinesiske dampede boller tenker jeg. Google chinese steamed buns. Omtrent samme oppskrift som norske boller😄

Anonymkode: 418bd...49c

Skrevet

Jeg har laget dampboller, men jeg har også laget potetballer, og nudler/makaroni, og disse kokes jo. Det blir ikke like luftig som ved steking, men det blir mykt, og godt. 

Skrevet
AnonymBruker skrev (11 timer siden):

Hei!

Jeg leste en kommentar på godt.no ellernoe hvor en person spurte om man kunne koke wienerbrød i stedet for å steke dem. 

Dette har satt tankene mine i gang, og jeg funderer nå over hva som skjer hvis man koker en vanlig bolledeig. 

Vil den løse seg opp i vannet? Vil den bli hard? Vil det bli en slags grøt?

Er det noen som har erfaringer eller teorier? :) 

Anonymkode: 84541...65f

Blir nok veldig tungt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...