AnonymBruker Skrevet 30. januar 2021 #1 Skrevet 30. januar 2021 Kan man fryse blåmuggost, brie og slike oster? Hvis ikke hva kan man lage av dem? Anonymkode: cb03e...671
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2021 #2 Skrevet 31. januar 2021 Nei, slike oster egner seg ikke til frysing. De kan brukes i salat, på pizza, i ostesmørbrød, pai, pastasaus, suppe etc. Her er noen ideer: http://www.hvergangvispiser.no/2016/03/04/bruschetta-med-fiken-brie-og-spekeskinke/ https://pinchandswirl.com/blue-cheese-crostini-pecans-honey/ https://www.easypeasyfoodie.com/gargano-pasta-spinach-blue-cheese-sauce/ https://www.bbcgoodfood.com/recipes/collection/leftover-cheese-recipes https://www.deliciousmagazine.co.uk/what-to-do-with-leftover-blue-cheese/ Anonymkode: c5f1d...268
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2021 #3 Skrevet 31. januar 2021 8 hours ago, AnonymBruker said: Kan man fryse blåmuggost, brie og slike oster? Hvis ikke hva kan man lage av dem? Anonymkode: cb03e...671 Jeg har fryst castello. Funka helt fint. Men de kan uansett helt fint spises etter best før datoen (om du lurer fordi de holder på gå ut på dato). Anonymkode: f96df...e16 1
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2021 #4 Skrevet 31. januar 2021 Jeg syns det fungerer helt fint å fryse de hvis jeg skal bruke de i matlaging senere. De får litt endret konsistens, så de er kanskje ikke helt perfekt til å ha på kjeks ol. etterpå, men til pizza, i saus, osv. er det helt bra. Det gjelder blåmuggost, brie har jeg ikke prøvd å fryse. Anonymkode: 21ab6...1ab
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2021 #5 Skrevet 31. januar 2021 Jeg har fryst blåmuggost flere ganger, funker fint det. Brie har jeg ikke prøvd å fryse. Anonymkode: eec93...701
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2021 #6 Skrevet 31. januar 2021 Jeg har en svær camembert i fryser, og det har fungert veldig fint. Den bør spises innen 24 timer etter den er tint, men den hadde samme myke rennende konsistens som før den havnet i fryseren. Anonymkode: caeb6...197
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå