Gå til innhold

Fryse muggost?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan man fryse blåmuggost, brie og slike oster? Hvis ikke hva kan man lage av dem? 

Anonymkode: cb03e...671

Skrevet
8 hours ago, AnonymBruker said:

Kan man fryse blåmuggost, brie og slike oster? Hvis ikke hva kan man lage av dem? 

Anonymkode: cb03e...671

Jeg har fryst castello. Funka helt fint. Men de kan uansett helt fint spises etter best før datoen (om du lurer fordi de holder på gå ut på dato).

Anonymkode: f96df...e16

  • Liker 1
Skrevet

Jeg syns det fungerer helt fint å fryse de hvis jeg skal bruke de i matlaging senere. De får litt endret konsistens, så de er kanskje ikke helt perfekt til å ha på kjeks ol. etterpå, men til pizza, i saus, osv. er det helt bra. 

Det gjelder blåmuggost, brie har jeg ikke prøvd å fryse. 

Anonymkode: 21ab6...1ab

Skrevet

Jeg har fryst blåmuggost flere ganger, funker fint det. Brie har jeg ikke prøvd å fryse.

Anonymkode: eec93...701

Skrevet

Jeg har en svær camembert i fryser, og det har fungert veldig fint. Den bør spises innen 24 timer etter den er tint, men den hadde samme myke rennende konsistens som før den havnet i fryseren.

Anonymkode: caeb6...197

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...