Gå til innhold

Hermetikkmat som svinger over og under frysepunktet på hytte.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har noe hermetikkmat som er oppbevart på hytten, og i den kalde halvdelen av året så hender det jo at det er perioder hvor frysepunktet svinger over og under null flere ganger. Og sånn sett blir jo maten fryst og tint mange ganger. Er noe a'la capri, trøndersodd, stabburet leverpostei, svolværpostei og jædersylte.

Jeg tror ikke nødvendigvis at det blir noe mer bakterievekst av dette sålenge hermetikken er tett og ikke sprekker. Men hvordan blir det med kvaliteten? Andre som har erfaring med hvordan det blir?

Anonymkode: 40522...7cf

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har ikke erfaring med det, men kan se for meg at maten mister spenst, og får frostskader/skader som mat får når den er fryst/tint/fryst. 

Anonymkode: 8fcc0...fd7

Skrevet

Hatt mye sånt på hytta. 

Min erfaring er at konsistensen kan endre seg.  Men ikke smaken.  Aldri hatt trøbbel etter å ha spist det.

Men som du sier...det er forutsatt at boksen fortsatt er helt tett.

 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...