AnonymBruker Skrevet 30. januar 2021 #1 Skrevet 30. januar 2021 Har noe hermetikkmat som er oppbevart på hytten, og i den kalde halvdelen av året så hender det jo at det er perioder hvor frysepunktet svinger over og under null flere ganger. Og sånn sett blir jo maten fryst og tint mange ganger. Er noe a'la capri, trøndersodd, stabburet leverpostei, svolværpostei og jædersylte. Jeg tror ikke nødvendigvis at det blir noe mer bakterievekst av dette sålenge hermetikken er tett og ikke sprekker. Men hvordan blir det med kvaliteten? Andre som har erfaring med hvordan det blir? Anonymkode: 40522...7cf
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2021 #2 Skrevet 30. januar 2021 Har ikke erfaring med det, men kan se for meg at maten mister spenst, og får frostskader/skader som mat får når den er fryst/tint/fryst. Anonymkode: 8fcc0...fd7
Jerry Lee Skrevet 30. januar 2021 #3 Skrevet 30. januar 2021 Hatt mye sånt på hytta. Min erfaring er at konsistensen kan endre seg. Men ikke smaken. Aldri hatt trøbbel etter å ha spist det. Men som du sier...det er forutsatt at boksen fortsatt er helt tett. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå