AnonymBruker Skrevet 29. januar 2021 #1 Skrevet 29. januar 2021 Jeg så litt på «Økologisk Norvegia» i dag, men ser den som andre Norvegia sorter er laget med mikrobiell løpe. Er mikrobiell løpe økologisk? Jeg vet ikke hva som evt. gjør at noe er økologisk i en kjemisk situasjon 😅 Anonymkode: 9ef9d...6f5
stan Skrevet 29. januar 2021 #2 Skrevet 29. januar 2021 Mikrobiell løpe er fremstilt ved hjelp av mikroorganismer som bakterier, mugg- og gjærsopp (feks. Mucor miehei). Noen kaller også mikrobiell løpe for vegetabilsk løpe for å understreke at den ikke kommer fra et slaktet dyr. Ost som er laget med mikrobiell eller vegetabilsk løpe er godkjent som vegetarisk og halal. Økologisk landbruk er en driftsform for landbruket hvor det settes spesielle krav og begrensninger for produksjonen, eksempelvis ved ikke å bruke kunstig gjødsel og syntetiske plantevernmidler, og til velferden i husdyrproduksjonen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå