AnonymBruker Skrevet 28. januar 2021 #1 Skrevet 28. januar 2021 Vi skal pusse opp kjøkken i løpet av våren. Ønsker gjerne tips til enkle middager. Vi kommer til å ha komfyr,men ingen kjøkkenbenk, kun stuebord. Anonymkode: 33e24...0e8
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2021 #2 Skrevet 28. januar 2021 Frossen fiskegrateng. Anonymkode: 75ec8...e46
SoWhat? Skrevet 28. januar 2021 #3 Skrevet 28. januar 2021 Er vel bare å lage mat og legge i fryseren det. Forskjellige gryter, supper, fiskemat og kjøttboller og kaker. Pølser. Kjøp frosne grønnsaker og stek dem ( best stekte) Bruk ferdig skrellet poteter i pakke eller glass. Smaker ikke så godt, men som cafepoterer.
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2021 #4 Skrevet 28. januar 2021 Supper. Enten hjemmelagd eller pose. Selv syns jeg hjemmelagd smaker bedre og er mer mettende enn pose, men det er smak og behag. Omelett med ferdig oppkuttet skinkestrimler og noe enkle grønnsaker. Spagetti og kjøttdeig med ferdig saus på glass. Anonymkode: 1f485...eee 1
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2021 #5 Skrevet 29. januar 2021 Karbonadesmørbrød. Bare å varme ferdige karbonader i panne/ovn, steke løk, ha på salatblad/andre grønnsaker og remulade. Omelett Pytt i panne Ferdige supper (slike poser de har på rema 1000). Kan steke kjøtt/fisk og hive oppi. Grøt (evt ferdig) Lapskaus (ferdig pose, kutte opp pølse) Fiskegrateng med raspet gulrot Generelt retter som lager seg selv i ovnen. F.eks fisk eller kjøtt lagt oppå frossen grønnsaksblanding med poteter. Generelt veldig greit med retter som kun trenger en stekepanne eller en gryte eller en ildfast form. Da blir det lite oppvask. Bruk ferdige produkter som frosne grønnsaker, salat i pose, ris i porsjonsposer, finnes en del ulik mos og poteter som bare varmes osv. Anonymkode: d5a3b...bd9
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2021 #6 Skrevet 29. januar 2021 Jeg har hatt kjøkkenoppussing over flere måneder med hybelkomfyr i stua. Det gikk superfint. Støtter ovnsretter med alt i ett, dvs der man bare kan legge alt i en form og steke ferdig i ovnen. Hindrer også litt matos i huset (man lager jo mat på stua uten ventilator). Sånne ferdig vaskede salatposer var også greit mht lettvint tilbehør. Dessuten var det i hvert fall for oss et stort problem med oppvask, som vi måtte gjøre på badet. Derfor vil jeg anbefale å vurdere engangsartikler - for en sjelden gangs skyld (selvsagt ikke miljøvennlig i det hele tatt). Staples har engangs aluformer som kan brukes til ovnsretter. Vi kjørte også papptallerkener. Det sparer mye arbeid og logistikk. Anonymkode: 8a250...0f4 1
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2021 #7 Skrevet 29. januar 2021 Eks på ovnsformer med alt i ett: https://www.bbcgoodfood.com/search/recipes/?q=traybake&sort=-relevance&meal-type=supper Det er smart å bruke ting som amandinepoteter eller morenepoteter (ingen skrelling eller kutting, rett i formen), og feks cherrytomater (samme) i kombinasjon med ferdig oppstykket fiskefilet, gode pølser eller feks kyllingklubber. Olivenolje og salt + krydder over, inn i ovnen, ferdig. Evt en salatpose til med litt olivenolje, sitron, salt og pepper over. Anonymkode: 8a250...0f4
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2021 #8 Skrevet 29. januar 2021 Om du bor i hus. Grill ute! Funker hele året. Anonymkode: ed42d...157 1
AnonymBruker Skrevet 29. januar 2021 #9 Skrevet 29. januar 2021 Et tips til som vi tydde til flere ganger, og som passer veldig bra akkurat nå: Ferske reker, loff, sitron og majones. Vi er jo midt i rekesesongen. Anonymkode: 8a250...0f4
Gjest DamaSita Skrevet 30. januar 2021 #10 Skrevet 30. januar 2021 Ta det så enkelt som mulig og gled dere til nytt kjøkken 😀
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå