Gå til innhold

Fryse raspet ost?


Solstrålen

Anbefalte innlegg

Sambo fikk med seg en sekk meg 3kilo raspet ost her endag.. Hva gjør jeg med den?? Kan jeg fryse den??

Tenkte jeg skulle dele den opp i mindre poser og hive i frysen :roll: Går det bra?

Takk for hjelpen.. Hilsen meg som IKKE er HELT dronning på kjøkkenet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det går kjempefint.

Kjøper alltid noen kilo med ost i Sverige som rives og hives i fryseren.

brukes til pizza, lasagne, ostesmørbrød osv. Den blir best hvis den smeltes da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må nesten spørre hvor samboeren fikk den sekken i fra???

Håper ikke han ble tilbudt dette på T-banen for en billig penge?

Det blir jo uansett mye ost da..

Men hva er alternativet til å fryse det?

Kaster du det, så vil jo kattene i nabolaget elske deg.

Frys det!

Men du.

Hvor i all verden fikk samboeren den sekken i fra??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe..

Det høres kanskje litt rart ut, ja.

Nei, sambo fikk den fra kantina på jobb! Ikke verre enn det! De hadde kjøpt inn for mye mat ifht hvor mange som spiser der.. Så da ble det utdeling :hoho:

Det var ikke verre enn det, pinocchio!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker bestandig å fryse ned rester av raspet ost etter at vi har spist taco o.l. Så tar jeg opp og bruker på pizza, lasagne eller lignende visst jeg trenger.

Så del det opp i mindre porsjoner og frys det ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 3 uker senere...
Gjest Zalomine

Holder seg så lenge som jeg har hatt det der i alle fall... men hvor lenge, det vet jeg sannelig ikke. Uansett, som nevnt av andre, definitivt best om du smelter den. Til pizza, lasagne og ostesmørbrød har jeg stadig frossen ost i fryseren. Funker utmerket (Eneste problemet jeg har opplevd med at det lå for lenge var at det ble litt "kompakt" på slutten, men det kan ha vært fordi jeg pakket det litt for mye i en pose)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...