Gå til innhold

Hva passer best til kylling/kalkun?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er godt å ha til kyllingfilet eller kalkun? 

Anonymkode: 853c9...c2d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pasta, ris, poteter, pomfri, salat, grønnsaker, alt egentlig.

Anonymkode: badc4...524

Skrevet

Waldorf :nori:

Anonymkode: a3640...c6e

  • Liker 1
Skrevet

Noe med mye smør eller fløte.

Anonymkode: d4526...1bb

Skrevet

Vi bruker å spise ris og peppersaus til, og har smørstekte grønne asparges til kyllingkjøttet.

Men vi pleier å kjøpe lårfilet av kylling i stedet for kyllingfilet bryst. Det er MYE saftigere og ikke så tørt som kyllingbryst har lett for å bli. Mmmm!

  • Liker 1
Gjest Blondie65
Skrevet

Kylling og kalkun smaker lite i utgangspunktet. Så det "kler" smaksrikt tilbehør. Jeg lager ofte kokosmelk basert saus med curry paste og grønnsakene er da gjerne gulrot, selleri, løk, hvitløk, tomat kuttet i terninger. Det blir veldig godt. Det serveres da med ris.

 

Skrevet

Tyttebær eller tranebær 

Anonymkode: f3c93...9fb

Skrevet

Kremet pasta.

Skrevet

Jeg elsker Toro Bretagnesaus. Perfekt med både ris, poteter og alle slags grønnsaker. 

  • Liker 1
Skrevet
5 minutter siden, Meadow said:

Jeg elsker Toro Bretagnesaus. Perfekt med både ris, poteter og alle slags grønnsaker. 

Den og kantarellsausen er faktisk brukbare. Synes jeg.

  • Liker 1
Gjest Blondie65
Skrevet
T-Rex skrev (2 minutter siden):

Den og kantarellsausen er faktisk brukbare. Synes jeg.

Helt enig. Og laksesauen - den er helt utrolig god til pasta. 

Skrevet
1 minutt siden, Blondie65 said:

Helt enig. Og laksesauen - den er helt utrolig god til pasta. 

Aldri prøvd, men gjør kanskje det nå. 😀

Skrevet
T-Rex skrev (7 minutter siden):

Den og kantarellsausen er faktisk brukbare. Synes jeg.

Enig. Selv om det er som å banne i kirka å si at man kjøper Toro. Jeg orker ikke alltid å bruke så mye tid og energi på hverdagsmaten, og noen av disse posesausene er et godt utgangspunkt- litt fløte og ekstra krydder så smaker det ofte bra 👌

  • Liker 1
Skrevet

Ikke noe galt i å bruke Toro. Selv bruker jeg mye Toro. Både til gryteretter, supper, saus, pizza osv.

Anonymkode: 2e70d...157

  • Liker 1
Skrevet
Million skrev (37 minutter siden):

 

Men vi pleier å kjøpe lårfilet av kylling i stedet for kyllingfilet bryst. Det er MYE saftigere og ikke så tørt som kyllingbryst har lett for å bli. Mmmm!

Min erfaring også, blir mye bedre til det meste. Saftigere og synes det smaker mer! 

Skrevet (endret)

Soppstuing, grønnsaker i alle former (Ovnsbakt rosenkål er veldig godt, men du må passe på at de ikke stekes for lenge det er da de blir bitre), av ferdig sauser så er den franske kyllingsausen cabaret (Knorr) veldig god til kylling ellers er det godt å lage diverse hvitvin/dijon sauser til. 

Endret av marleneK92
Skrevet
Meadow skrev (På 25.1.2021 den 16.49):

Enig. Selv om det er som å banne i kirka å si at man kjøper Toro. Jeg orker ikke alltid å bruke så mye tid og energi på hverdagsmaten, og noen av disse posesausene er et godt utgangspunkt- litt fløte og ekstra krydder så smaker det ofte bra 👌

Jeg tenker det spørs litt hva man er flink til å lage. Selv så er jeg utrolig dårlig på å lage saus, så da blir det Toro. :nigo: mens en kamerat av meg klarer å klappe sammen mikse sammen beste sauser på en, to, tre...

Anonymkode: d4613...07b

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...