AnonymBruker Skrevet 25. januar 2021 #1 Skrevet 25. januar 2021 Jeg bruker denne majonesen i sauser og diverse. Helt ærlig har jeg aldri smakt på den, kun lukta på den. Det jeg lurer på er hvor lang holdbarheten er på et åpnet glass? Basert på lukt kjennes det bra ut, men jeg vet jo ikke hvordan denne smaker uten tilsetninger osv. Så vet ikke hva som er riktig. Anonymkode: 7d9b1...89e
Hedy Lamarr Skrevet 25. januar 2021 #2 Skrevet 25. januar 2021 Den holder nærmest i en evighet, med mindre du har brukt en skitten skje i den da du forsynte deg første gang. Hvis den lukter greit og ser grei ut, er det ikke farlig å ta en liten smak for å sjekke.
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2021 #3 Skrevet 25. januar 2021 Se, lukt, og smak. Om den er konteminert (du har brukt en skitten skje) vil det raskt være muggdannelse. Om den har begynt å harskne vil du raskt lukte/smake det, uten at det er farlig å få i seg litt. Anonymkode: 56b90...a8a
Drizzt Skrevet 26. januar 2021 #4 Skrevet 26. januar 2021 Veldig lengde. Husk å bruke ren skje hver gang du forsyner deg, så holder den lengde i kjøleskapet. Vi bruker til sauser og på brødskiva med kaviar eller i andre hjemmelagde pålegg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå