AnonymBruker Skrevet 24. januar 2021 #1 Skrevet 24. januar 2021 Jeg har nylig fått ny Kenwood, og jeg merker at når jeg visper krem eller eggedosis, så blir det liggende en del sukker igjen i bunnen av bollen. Tenkte derfor jeg skulle justere vispen noe ned, og prøvde å følge instruksjonene for dette, men den mutteren som skal løsnes sitter BOM fast. Er det noen som har justert disse vispene selv før, som kan fortelle meg hvordan dere fikk det til? Anonymkode: 5e564...f12
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2021 #2 Skrevet 24. januar 2021 AnonymBruker skrev (22 minutter siden): Jeg har nylig fått ny Kenwood, og jeg merker at når jeg visper krem eller eggedosis, så blir det liggende en del sukker igjen i bunnen av bollen. Tenkte derfor jeg skulle justere vispen noe ned, og prøvde å følge instruksjonene for dette, men den mutteren som skal løsnes sitter BOM fast. Er det noen som har justert disse vispene selv før, som kan fortelle meg hvordan dere fikk det til? Anonymkode: 5e564...f12 Skiftenøkkel, fastnøkkel e.l. på mutteren, og evt. en tang av noe slag til å holde imot om du ikke får godt nok tak med fingrene? På min kan tangen evt. få tak ved de to pinnene som stikker ut til hver side. Legg gjerne tørkepapir e.l. mellom der du holder med tangen, så du ikke lager riper i metallet. Anonymkode: 1fb42...5fb
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2021 #3 Skrevet 25. januar 2021 AnonymBruker skrev (14 timer siden): Skiftenøkkel, fastnøkkel e.l. på mutteren, og evt. en tang av noe slag til å holde imot om du ikke får godt nok tak med fingrene? På min kan tangen evt. få tak ved de to pinnene som stikker ut til hver side. Legg gjerne tørkepapir e.l. mellom der du holder med tangen, så du ikke lager riper i metallet. Anonymkode: 1fb42...5fb Takk, skal prøve dette. Anonymkode: 5e564...f12
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå