AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #21 Skrevet 23. januar 2021 Ovnsbakt med teriyakisaus og mango, avokado og tomat ved siden av. Eller som sushi. Anonymkode: 7c207...ca6
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 23. januar 2021 #22 Skrevet 23. januar 2021 Ovnsbakt og stekt på panne.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #24 Skrevet 23. januar 2021 Er veldig glad i rakfisk på lompe med smør, rødløk og litt rømme på. Anonymkode: ed30d...870
Mollie Skrevet 23. januar 2021 #25 Skrevet 23. januar 2021 Ovnsbakt med rømme og sitronpepper på. Eller gratinert i saus med grønnsaker i ovnen.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #26 Skrevet 23. januar 2021 Rå (sushi og pokebowl) eller røkt. Anonymkode: a50b4...4d1 1
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #27 Skrevet 23. januar 2021 AnonymBruker skrev (57 minutter siden): Er veldig glad i rakfisk på lompe med smør, rødløk og litt rømme på. Anonymkode: ed30d...870 Rakfisk er laget av ørret, ikke laks. Men enig i at det er godt. Anonymkode: de3e1...c31
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #28 Skrevet 23. januar 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Rakfisk er laget av ørret, ikke laks. Men enig i at det er godt. Anonymkode: de3e1...c31 Åh jeg var sikker på det var laks😂 Vopps! Anonymkode: ed30d...870
Gjest Fnuggolina Skrevet 23. januar 2021 #29 Skrevet 23. januar 2021 Alle varianter ❤️ Minst røkelaks, men det er godt i litt mindre mengder med eggerøre. Men topp 3 favoritter er: Sushi tradisjonell med rømme/potet/grønnsaker/salat Ovnsbakt med soyasaus, ingefær, fullkornspasta&grønnsaker
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #30 Skrevet 23. januar 2021 1 hour ago, AnonymBruker said: Rakfisk er laget av ørret, ikke laks. Men enig i at det er godt. Anonymkode: de3e1...c31 3 minutter siden, AnonymBruker said: Åh jeg var sikker på det var laks😂 Vopps! Anonymkode: ed30d...870 Rakfisk, rakefisk eller rakafisk (norrønt: rakr – bløtt) er i hovedsak fermentert (raket) fisk, ofte ferskvannsarter som ørret, laks, røye, harr og sik, men også av andre arter kan rakes slik som abbor og sild. https://no.wikipedia.org/wiki/Rakfisk#:~:text=Rakfisk%2C rakefisk eller rakafisk (norrønt,slik som abbor og sild. Anonymkode: 15e22...1f7
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #31 Skrevet 23. januar 2021 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Rakfisk, rakefisk eller rakafisk (norrønt: rakr – bløtt) er i hovedsak fermentert (raket) fisk, ofte ferskvannsarter som ørret, laks, røye, harr og sik, men også av andre arter kan rakes slik som abbor og sild. https://no.wikipedia.org/wiki/Rakfisk#:~:text=Rakfisk%2C rakefisk eller rakafisk (norrønt,slik som abbor og sild. Anonymkode: 15e22...1f7 Det er mulig å lage rakfisk av laks, men de aller fleste lager rakfisk av ørret (har ikke hørt om noe som lager rakfisk av laks). Rakfisk blir hovedsaklig laget i Valdres og alle der bruker ørret. All rakfisk som selges i butikk lages av ørret. Anonymkode: de3e1...c31
Meadow Skrevet 23. januar 2021 #32 Skrevet 23. januar 2021 Ovnsbakt sammen med grønnsaker, poteter og hollandaise Grillet med agurksalat, poteter, rømme og sitron Røkt, i strimler, som fyll i hjemmelagde pannekaker med salat og kremost Salmaburger i sprøstekte burgerbrød med mangosalat og guacamole
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #33 Skrevet 23. januar 2021 1 hour ago, AnonymBruker said: Det er mulig å lage rakfisk av laks, men de aller fleste lager rakfisk av ørret (har ikke hørt om noe som lager rakfisk av laks). Rakfisk blir hovedsaklig laget i Valdres og alle der bruker ørret. All rakfisk som selges i butikk lages av ørret. Anonymkode: de3e1...c31 Kanskje der du bor ja. Her får du kjøpt alt mulig, blandt annet røye. Midt i Norge. Anonymkode: 15e22...1f7
Gjest Bet-t-ina Skrevet 23. januar 2021 #35 Skrevet 23. januar 2021 Stekt i folie med urter, sitron og litt nøytral olje eller smør og masse vårløk.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #36 Skrevet 23. januar 2021 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Kanskje der du bor ja. Her får du kjøpt alt mulig, blandt annet røye. Midt i Norge. Anonymkode: 15e22...1f7 Da er det en lokal spesialitet som ikke selges over hele landet. Den rakfisken som er laget av noe annet enn ørret er nok så tydelig merket med type fisk at det ikke mulig å tro at det er laks. Anonymkode: de3e1...c31
marleneK92 Skrevet 24. januar 2021 #37 Skrevet 24. januar 2021 (endret) Blir stortsett ovnsstekt her med valgfritt tilbehør eller som en form Form med laks & stuet spinat (med fløte) er digg. Toppet med ristede pinjekjerner & valgfritt tilbehør. Endret 24. januar 2021 av marleneK92
Duff Skrevet 24. januar 2021 #38 Skrevet 24. januar 2021 Åhoy, det blir laksemiddag i morgen, er jeg heldig så blir det på bål 🙂
Highhopes Skrevet 25. januar 2021 #39 Skrevet 25. januar 2021 Stekt eller grillet, da er det nydelig. Kan ikke fordra i gryter eller ovnsbakt hvor det ikke er noe stekeskorpe.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå