AnonymBruker Skrevet 22. januar 2021 #1 Skrevet 22. januar 2021 Hvordan liker du best laksen din tilberedt? Stekt, kokt, ovnsbakt? Anonymkode: 29d31...754
Pringle Skrevet 22. januar 2021 #2 Skrevet 22. januar 2021 Ovnsbakt, med ris+soyasaus, og erter eller aspargesbønner. Ovnsbakt, med pasta, spinat og kremost (en boks Kremgo passer perfekt til 1). 1
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2021 #5 Skrevet 22. januar 2021 Godt stekt i panne, så skinnet blir sprøtt. Anonymkode: ed30d...870 3
Vinky Skrevet 22. januar 2021 #7 Skrevet 22. januar 2021 Godt stekt her også😊 Gjerne i terryakisaus med potetbåter med aioli til😋
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2021 #8 Skrevet 22. januar 2021 I havet, langt unna tallerkenen min Anonymkode: 64260...6b1 1
FrankDrebin Skrevet 22. januar 2021 #10 Skrevet 22. januar 2021 Rå eller aller helst røkt eller gravet. Er den bakt, stekt, kokt, eller varmebehandlet på noen som helst annen måte, klarer jeg ikke å få det ned.
Metalbitch Skrevet 22. januar 2021 #11 Skrevet 22. januar 2021 Stekt med pasta/ris til og rømme/sweet chili saus 😋
Zienna Skrevet 22. januar 2021 #13 Skrevet 22. januar 2021 Jeg liker aller best kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør. 1
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2021 #15 Skrevet 22. januar 2021 Kokt, stekt, varm, kald, krydret, uten krydder. Så lenge den ikke er rå er alt bra. Anonymkode: 4f701...a65
Gjest Innsikten Skrevet 22. januar 2021 #16 Skrevet 22. januar 2021 Godt stekt med agurksalat, rømme og stekte poteter.
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #17 Skrevet 23. januar 2021 Bruker bare vill-laks. Stekt på en side til det pipler opp noe hvitt,' Saltet laks. Laksesuppe. Anonymkode: fc3f6...1ac 1
Brunhilde Skrevet 23. januar 2021 #18 Skrevet 23. januar 2021 Ovnsbakt: * med poteter, agurksalat, poteter og hollandaise * på rotgrønnsaker med creme fraiche og mangochutney Stekt: * med fiskekrydder, creme fraiche, aspargesbønner og ovnsstekte småpoteter * med couscoussalat Trukket: *med samme tilbehør som den ovnsbakte * med lettstekt asparges, fløtesaus med hvitløk og tagliatelle Kaldrøkt: * som pålegg * som middag med kokte småpoteter, brokkoli og sennepssaus * i pastasalat med pesto, oliven og kapersbær Varmrøkt: * fra butikk, som pålegg * hjemmerøkt, som middag med poteter, salater og fiskesaus
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2021 #20 Skrevet 23. januar 2021 Ovnsbakt med rosa kjerne. Anonymkode: 8b6f4...9c8 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå