AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #1 Skrevet 21. januar 2021 For 15 år siden, da Fedon Lindberg hadde sin storhetstid og lavkarbo for alvor ble populært var fruktose den store nyheten som alle kjøpte. Det var ikke grenser for hvor mye bedre og sunnere det var og om du var gjest hos noen var det like stor sjanse for å få boller med fruktose som vanlig sukker. Ukeblad og kokebøker hadde plenty av oppskrifter med fruktose og alle matbutikker hadde fruktose. Men hva skjedde egentlig? Jeg har ikke sett fruktose på markedet på mange år. Ingen snakker om fruktose lenger eller om de fantastiske egenskapene. Det eneste stedet hvor jeg forsatt ser fruktose er på europris. Anonymkode: 01578...76b
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #2 Skrevet 21. januar 2021 Fant vel ut at det slett ikke er noe sunnere, tvert imot Belastende for leveren fordi det er kun den som omdanner den. Anonymkode: d989f...448 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå