Gå til innhold

Edamamebønner


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvordan foretrekker dere å tilberede de? Tenker på dypfryste. Har kjøpt for første gang i frysedisken i dag. 

Anonymkode: 5a206...5bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

De trenger bare oppvarming. Mener du ha dem i hvilke retter? Wok, risotto her.

Anonymkode: bdaae...983

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar. Har du maldonsalt på eller noe sånt, viss du bare «mauler» de? Serveres de ikke ofte med salt? 

Anonymkode: 5a206...5bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koker noen minutter, heller av vannet, rører inn litt smør og sitronsaft, har over salt. Mauler. Kjempegodt. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Følger anvisning på pakken, og har litt havsalt oppå :) Spiser som de er som snacks. 

Anonymkode: 87ddd...b85

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vent. Finnes det folk som faktisk synes disse smaker godt? Har dere ikke smaksløker?

Anonymkode: a0dd0...051

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 hours ago, Inwe said:

Er de i belg eller de uten belg?

Med belg. 

Anonymkode: 5a206...5bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 hours ago, Brunhilde said:

Koker noen minutter, heller av vannet, rører inn litt smør og sitronsaft, har over salt. Mauler. Kjempegodt. 

Hadde ikke på smør, men ble kanongode likevel! Og hadde de i mikroen. 

Anonymkode: 5a206...5bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Hadde ikke på smør, men ble kanongode likevel! Og hadde de i mikroen. 

Anonymkode: 5a206...5bb

Og det er jo det som betyr noe! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (9 timer siden):

Med belg. 

Anonymkode: 5a206...5bb

Ah, lager de ofte i en sticky marinade. Finner ikke oppskriften på nett dessverre, men noe ala: 

Lag marinade med 1 dl sukker og 1 dl hvitvinseddik og de krydderne du liker (jeg foretrekker noe med chilli, hvitløk, ingefær og soya) kok opp til sukkeret er oppløst. Stek edamebønnene i pannen og hell over marinaden når de er stekt. La marinaden feste seg rundt bønnene. 

Ta hele belgen i munn når og hold den fast med tennene når du drar ut bønnene (rart forklart :P) for å få marinade når du spiser de :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...