AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #1 Del Skrevet 21. januar 2021 Hvordan foretrekker dere å tilberede de? Tenker på dypfryste. Har kjøpt for første gang i frysedisken i dag. Anonymkode: 5a206...5bb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #2 Del Skrevet 21. januar 2021 De trenger bare oppvarming. Mener du ha dem i hvilke retter? Wok, risotto her. Anonymkode: bdaae...983 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #3 Del Skrevet 21. januar 2021 Takk for svar. Har du maldonsalt på eller noe sånt, viss du bare «mauler» de? Serveres de ikke ofte med salt? Anonymkode: 5a206...5bb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 21. januar 2021 #4 Del Skrevet 21. januar 2021 Koker noen minutter, heller av vannet, rører inn litt smør og sitronsaft, har over salt. Mauler. Kjempegodt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inwe Skrevet 21. januar 2021 #5 Del Skrevet 21. januar 2021 Er de i belg eller de uten belg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #6 Del Skrevet 21. januar 2021 Følger anvisning på pakken, og har litt havsalt oppå Spiser som de er som snacks. Anonymkode: 87ddd...b85 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #7 Del Skrevet 21. januar 2021 Vent. Finnes det folk som faktisk synes disse smaker godt? Har dere ikke smaksløker? Anonymkode: a0dd0...051 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #8 Del Skrevet 21. januar 2021 9 hours ago, Inwe said: Er de i belg eller de uten belg? Med belg. Anonymkode: 5a206...5bb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2021 #9 Del Skrevet 21. januar 2021 9 hours ago, Brunhilde said: Koker noen minutter, heller av vannet, rører inn litt smør og sitronsaft, har over salt. Mauler. Kjempegodt. Hadde ikke på smør, men ble kanongode likevel! Og hadde de i mikroen. Anonymkode: 5a206...5bb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 22. januar 2021 #10 Del Skrevet 22. januar 2021 AnonymBruker skrev (7 timer siden): Hadde ikke på smør, men ble kanongode likevel! Og hadde de i mikroen. Anonymkode: 5a206...5bb Og det er jo det som betyr noe! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2021 #11 Del Skrevet 22. januar 2021 Hva smaker disse? Minner det om noe annet? Anonymkode: 1d382...23b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inwe Skrevet 22. januar 2021 #12 Del Skrevet 22. januar 2021 AnonymBruker skrev (9 timer siden): Med belg. Anonymkode: 5a206...5bb Ah, lager de ofte i en sticky marinade. Finner ikke oppskriften på nett dessverre, men noe ala: Lag marinade med 1 dl sukker og 1 dl hvitvinseddik og de krydderne du liker (jeg foretrekker noe med chilli, hvitløk, ingefær og soya) kok opp til sukkeret er oppløst. Stek edamebønnene i pannen og hell over marinaden når de er stekt. La marinaden feste seg rundt bønnene. Ta hele belgen i munn når og hold den fast med tennene når du drar ut bønnene (rart forklart :P) for å få marinade når du spiser de 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå