AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #1 Del Skrevet 18. januar 2021 Både frokost, middag og snacks/annet:) Anonymkode: e4d7b...6d8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solmåneogstjerner Skrevet 18. januar 2021 #2 Del Skrevet 18. januar 2021 Det samme som hjemme, bortsett fra at jeg stort sett har en middag med rein eller rype. Det passer liksom så godt på hytta. 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #3 Del Skrevet 18. januar 2021 Det kommer jo veldig an på type hytte! Er det langt inni fjellet hvor all mst må bæres, uten strøm med vedovn til koking? Eller er det hytte man kjører helt frem til, med strøm, vann og vanlig kjøkken? Anonymkode: 0486a...076 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 18. januar 2021 #4 Del Skrevet 18. januar 2021 Lager ofte ferdig n0e mat hjemme som jeg tar med. marinert kylling, f.eks. tar med spagetti bla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #5 Del Skrevet 18. januar 2021 Frokost: alltid egg og bacon. Kokt skinke, Jarlsberg, tomater, paprika, agurk, syltetøy. Har også alltid litt ekstra "godt" pålegg, som en ekstra ost, en god spekepølse eller en påleggssalat. Brød, knekkebrød og kjeks. Lunsj: oftest nistepakke ute. Noen ganger wienerpølser i lompe. Middag: hva som helst som ikke krever stekeovn. Biff, taco, fiskefileter med grønnsaker, forskjellige gryteretter, pastaretter... Snacks: potetgull, sjokolade og smågodt Frukt: epler, pærer, appelsiner og druer - litt avhengig av hva vi har mest lyst på når vi handler til hytteturen. Vi har fjellhytte med propanbluss og vedovn, men uten strøm og innlagt vann. Veg helt fram så vi trenger ikke tenke spesielt på vekt. Anonymkode: 9e9be...7cd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #6 Del Skrevet 18. januar 2021 Frokost/lunsj: ostesmørbrød, havregrøt, baguetter og pannekaker, grytebrød osv Middag: gryteretter, grillmat, frossenpizza og sesongmat (påske=lam). Vi har ikke innlagt vann slik vi ofte prøver å lage mat i en panne. Snacks: potetgull, nøtter, sjokolade, kjeks og frukt (mye snacks for vi bruker mye energi) Anonymkode: f4a5b...571 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Telle Skrevet 18. januar 2021 #7 Del Skrevet 18. januar 2021 Lunsj; pizzasnurrer som er laget hjemme og fryst ned og som varmes opp. Middag på kvelden; Finnbiff, annen gryterett eller biff og fløtegratinerte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 18. januar 2021 #8 Del Skrevet 18. januar 2021 Ting som alltid hører med : Egg, bacon, saltflesk. Tomatbønner, chilibønner og brune bønner. Snurring! Annen hermetikk f.eks. lapskaus og erter, kjøtt & flesk. Selvsagt brødvarer... grovbrød, rundstykker og baguetter. Ymse frysetørket og posemat. Frossen mat fra fryseren hjemme...som kjøtt og fisk...tas med i kjøleboks. Hermetikk, frysetørket mat, andre tørrvarer (knekkebrød, flatbrød og ymse kjeks) er det uansett alltid et lager av på hytta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mollie Skrevet 18. januar 2021 #9 Del Skrevet 18. januar 2021 Vi har sommerhytte, så grilling er det første jeg tenker på. Vi fisker endel på hytta, så grillet fisk. Ellers div grillet kjøtt, pølser osv. tilbehør som hjemmelaget potetsalat og salat. Ellers lager vi gjerne hjemmelaget pizza på hytta og div gryteretter og supper. Til frokost eller lunsj lager vi ofte pannekaker eller sveler på bålpanna ute. Har også alltid med oss røkelaks, og får ferske egg fra den lokale bonden. God mat er viktig på hytta😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #10 Del Skrevet 18. januar 2021 Joikakaker er standard hyttemiddag. Anonymkode: 83e01...df4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #11 Del Skrevet 18. januar 2021 Hvor langt er et tau? Det kommer an på årstid og fasiliteter som vann, strøm, vei helt frem osv. Stort sett gøy å prøve å få til treretters middager og gode frokoster uansett, da. Egg og bacon er standard til frokost. Anonymkode: b25c8...fcd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #12 Del Skrevet 18. januar 2021 Smågodt og cider må med! Anonymkode: b4cae...0df Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #13 Del Skrevet 18. januar 2021 Hytte ved sjøen. Spiser det jeg ville spist hjemme, men kanskje mer skalldyr. Gjerne litt god frokost, ned rundstykker, godt pålegg og egg. Gjerne noe snacks i form av vafler, sveler (stekt på takke på bålpanne) eller litt ost og spekeskinke på dagen. Anonymkode: 19713...fd6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #14 Del Skrevet 19. januar 2021 Veldig liten hytte her veldig enkle kjøkkenfasiliteter her. Det vil si en dobbel gasskoketopp og ingen oppvaskmaskin. Ikke veldig mye kjøkkenredskaper, og vannet er ufiltrert så vi må bringe med vann til matlaging/drikke. Er et stykke å bære, og må ut i båt for å komme til. Så middagene består av: Fjordland/"mors hjemmelagde" ferdigretter, joikakaker, spaghetti a'la capri, toro amerikansk gryte, toro meksikansk gryte. Pølse og posepotetmos. Kan også lage mer spennende ting, men det forsøkes helst å lage ting med minimalt av oppvask. Vi spiser mest mulig ordentlig mat hjemme, så da går det fint med litt enkle måltider på hytten. Ellers vanlig brødmat med vanlig pålegg til øvrige måltider, og det snackset vi vil ha. Anonymkode: 2cb05...580 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #15 Del Skrevet 19. januar 2021 Tar aldri med mat. Spiser av det jeg finner og fanger i naturen Anonymkode: dd4b7...753 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2021 #16 Del Skrevet 20. januar 2021 Det samme som hjemme, mer eller mindre. Første dagen har vi gjene med oss lapskaus som vi varmer opp, siden det da gjerne er minusgrader inne når vi kommer, og ingen orker stå og kutte og røre og styre med matlaging da. Anonymkode: f8b89...d17 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå