AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #1 Del Skrevet 16. januar 2021 Hvor mye potet/ris/pasta spiser du til middag? Hvor mye kjøtt har du i tillegg? Skal du opp eller ned i vekt eller vedlikeholde? Anonymkode: bde7e...115 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #2 Del Skrevet 16. januar 2021 Potet spiser jeg nokså sjeldent, men det skjer av jeg av og til har stekte potetbåter eller koker små poteter til potetsalat a nicoise. Det er oftere at jeg går for søtpotet enn vanlig potet Pasta spiser jeg også sjeldent med mindre jeg går inn for italiensk aften eller i løpet av sommeren. Noen ganger nudler, men det er også sjeldent. Ris, det spiser jeg en del av. Byggryn og lignende også. Har ikke kjøtt til. Lager mer "sammensatte" vegetaretter som ikke nødvendigvis illustrerer tallerkenmodellen spesielt godt fordi alt er mikset og kokt/stekt sammen. Jeg vedlikeholder. (uffda, ikke meningen å komme som pretensiøs 😅) Anonymkode: 38446...5d6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #3 Del Skrevet 16. januar 2021 Ingenting. Spiser grønnsaker attåt kjøtt, saus, osv. Anonymkode: c1a41...b96 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #4 Del Skrevet 16. januar 2021 Poteter: ca. 150 - 200 g Pasta: 70 - 80 g Ris: litt mindre enn 1 dl Anonymkode: 19fb0...39b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 16. januar 2021 #5 Del Skrevet 16. januar 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Poteter: ca. 150 - 200 g Pasta: 70 - 80 g Ris: litt mindre enn 1 dl Anonymkode: 19fb0...39b Ferdig tilberedt eller før koking? Har aldri veid maten, men det som blir oppgitt som en porsjon er vanligvis to for meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-Rex Skrevet 16. januar 2021 #6 Del Skrevet 16. januar 2021 En skål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #7 Del Skrevet 16. januar 2021 applestories skrev (Akkurat nå): Ferdig tilberedt eller før koking? Har aldri veid maten, men det som blir oppgitt som en porsjon er vanligvis to for meg. Før tilberedning. Anonymkode: 19fb0...39b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #8 Del Skrevet 16. januar 2021 Jeg spiser sjeldent kjøtt, så svarer ikke på den delen. Men jeg spiser en normal porsjon med pasta/ris/poteter. Jeg er glad i alt av det, og er ikke redd karbohydrater. Jeg spiser heller en liten porsjon som er balansert med tanke på innhold (en del grønt, en god proteinkilde, og så karber), enn å begrense spesifikke matvarer. Skal litt ned i vekt. Bruker periodisk fasting, og porsjonskontroll. Godteri kun i helg, og mest mulig grønt, men ikke noe spesielle begrensninger. Anonymkode: bbe2d...aa3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #9 Del Skrevet 16. januar 2021 Jeg bruker rundt 90-100g tørr pasta til en porsjon. Er en mann på 28. Anonymkode: 6617f...a9c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #10 Del Skrevet 16. januar 2021 Bruker ca 70g tørr pasta per porsjon, en medium potet, ca en halv dl ukokt ris. Spiser sjelden måltider av typen kjøtt+tilbehør, spiser stort sett vegetarisk og innimellom fisk. Slanker meg ikke. Anonymkode: 250f6...72f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #11 Del Skrevet 16. januar 2021 Spiser forholdsvis lite ris/potet/pasta, hovedmaten er kjøtt/fisk, og så omtrent mye potet/pasta og grønnsaker. Ris er den største svakheten min av karbo. Skal hverken opp eller ned i vekt, men må beholde muskelmasse og får vann i kroppen av for mye raske karbohydrater. Anonymkode: 7e78b...472 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #12 Del Skrevet 16. januar 2021 Pasta spiser vi bare om retten er en pastarett. Som lasagne, carbonara, rotola... Poteter hender det vi har om det passer til retten. Hasselback til biff, eller potetsalat til grillmat. Av kjøtt varierer mengden stort. Kan nok bli litt om vi har en stek. Men de fleste dager spiser vi fisk, eller vegetariansk. Har helt ærlig aldri tenkt på vekt. Spiser det vi liker. Anonymkode: d423c...303 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pæretre Skrevet 16. januar 2021 #13 Del Skrevet 16. januar 2021 Vet ikke akkurat hvor mye, men ca en potet, om det er middag der potet inngår. Pleier ikke spise ris eller pasta, annet enn når det er oppi gryte eller wok. Spiser kjøtt når det inngår i middagen, ca 3-4 ganger i uka. Vet ikke mengde, men blir feks en kotelett eller en karbonade eller litt kjøttsaus eller hva det nå er vi har. Ca halvparten av det jeg spiste før vektnedgang, så jeg går ned. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #14 Del Skrevet 16. januar 2021 AnonymBruker skrev (6 timer siden): Poteter: ca. 150 - 200 g Pasta: 70 - 80 g Ris: litt mindre enn 1 dl Anonymkode: 19fb0...39b Samme her 👍🏼 Veier 58 kg og skal holde vekten. Anonymkode: 85aed...3e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #15 Del Skrevet 16. januar 2021 Aner ikke hvor mange gram, men på tallerken har jeg 25% karbohydratkilde 25% protein/fettkilde 50% grønt (spiser vi en mager proteinkilde erstatter jeg 10% grønt med en fettkilde) Jeg er 55-57 kg og har veid det samme siden tenårene. Anonymkode: 64bd2...1ae 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #16 Del Skrevet 16. januar 2021 Intet pasta, ris, potet etc ca 100g kjøtt/fisk/skalldyr etc ca 300g grønnsaker fettkilde Så kommer de andre måltider i tillegg. Holder stabil vekt, da jeg er tilfreds med kroppen min Anonymkode: f1d2f...299 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #17 Del Skrevet 16. januar 2021 Jeg veier etter tilbereding og spiser ca 100 gram av potet, pasta eller ris. Jeg holder på å gå ned i vekt. Anonymkode: b3e38...139 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. januar 2021 #18 Del Skrevet 17. januar 2021 Har jeg poteter så spiser jeg vanligvis to-tre poteter, alt etter størrelsen. Av ris og pasta vet jeg ikke helt hvor mye jeg spiser, men det er i alle fall en del mer enn porsjonsberegningen som står på pakken. Ca. 50% av middagene mine inneholder ingen av delene, men kun grønnsaker og fisk eller kjøtt 😊 Anonymkode: a3ac1...a48 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå