C-girl Skrevet 16. januar 2021 #1 Skrevet 16. januar 2021 Har laget syltet rødløk, og har spist opp all løken. Tenkte å lage en ny porsjon, men kan syltelaken varmes opp og brukes igjen? Eller går den i kjøkkensluket? Har trålet nettet, men fant ikke noe bestemt svar...
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #3 Skrevet 16. januar 2021 Ja, jeg også har brukt 2-3 ganger samme lake noen ganger. Anonymkode: df103...8e1
T-Rex Skrevet 16. januar 2021 #4 Skrevet 16. januar 2021 Eddiken fordamper, så det er mulig at den må forsterkes litt etterhvert.
C-girl Skrevet 16. januar 2021 Forfatter #5 Skrevet 16. januar 2021 Takk for svar alle sammen, da blir det gjenbruk av syltelake😊
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2021 #6 Skrevet 18. januar 2021 Takk for tips, skal jammen gjenbruke selv Anonymkode: fe96c...74c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå