Teardrop Skrevet 16. januar 2021 #1 Skrevet 16. januar 2021 Hva liker du best? og hva er forskjellen?
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #2 Skrevet 16. januar 2021 Med folie gjør at den blir fortere gjennomstekt, og jeg syns den holder varmen lengre når den kommer ut av ovnen😊 Anonymkode: 3129a...a97
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2021 #3 Skrevet 16. januar 2021 Synes det er godt med en stor, uskrelt potet halvert og lagt på smør og aluminiumsfolie. Uten folie rundt. Anonymkode: f951d...705
SoWhat? Skrevet 16. januar 2021 #4 Skrevet 16. januar 2021 Lager med folie om det er en eller to. Lager jeg flere, så har jeg de i en ildfast form med olje jeg pensler på.
Million Skrevet 16. januar 2021 #5 Skrevet 16. januar 2021 Folien rundt gjør at poteten ikke blir tørr, at den på en måte dampes i sin egen fuktighet der inne i folien. 1
elien Skrevet 16. januar 2021 #6 Skrevet 16. januar 2021 Folien rundt gjør at poteten blir kokt, ikke bakt. Men vet mange foretrekker folie, jeg liker best å legge dem i grov salt.
Teardrop Skrevet 16. januar 2021 Forfatter #7 Skrevet 16. januar 2021 Takk for svar, da prøver jeg uten folie for første gang i dag
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå