Gå til innhold

Hva er dine (usunne) favoritt lunsj- og middagsretter?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Trenger litt mer fett på kroppen og har dårlig appetitt, og ønsker å høre hva du liker best som en nybegynner kan lage :)

Disse står på lista 

Bakt potet 

Horn med ost og skinke 

Innbakte pølser 

Pizza med pølse og pepperoni 

Anonymkode: 83e2c...f38

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Loaded fries, pizza, burger, brennende kjærlighet (med ost i potetstappen), fyllte baguetter, indisk... Mye mye mer. 

Anonymkode: 4664e...714

  • Liker 1
Skrevet

Ikke superusunne, men de inneholder gjerne lite protein, ikke optimalt med grønnsaker, og litt mye salt og fett

-Stekt ris

-Nudler med tyyyykk saus 

-Gnocchi eller annen pasta med pesto (og ikke noe mer)

-Ostesmørbrød

-Pai

Anonymkode: b4442...677

  • Liker 2
Skrevet

Veldig usunn lunsj. To brødskiver med ost og salami inni. Stekes som toast i stekepanne med masse smør 😱. Bare osten dekker vel nesten et middagsmåltid om du ikke bruker lettost 🙂

Anonymkode: 73e5e...6c6

Skrevet

Loffskiver med peanøttsmør og banan

Tykk smoothie toppet med peanøttsmør og lønnesirup

Steke nudler med med masse digge grønnsaker og peanøtt og kokosmelksaus

Søtpotetmos med med (masse)eldorado margarin og sprøstekt løk

Coop xtra hvitløksbaguetter dyppet i Sweet and sour saus

 

Anonymkode: 81679...dad

Skrevet

Elsker denne retten, har endel næringsstoffer og godt fett, men også veldig mye kalorier!

-Laks i biter

-Erter

-Kremfløte

- Parmesan

-Pasta

Kok pasta, bland kremfløte i en kasserolle og kok opp mens du rører, ta fløten av kasserollen og rør inn raspet parmesanost til det blir en passelig tjukk saus. Kok erter i samme kasserolle som pastaen de siste minuttene. Sil av vannet og bland sammen 😍

 

Anonymkode: 023be...2ea

  • Liker 5
Skrevet

Kok pasta, så mye som du ønsker. Stek kjøttdeig med Tacokrydder. Hell over ca et halvt glass med tacosaus. Ha i grønnsaker (paprika, mais, løk etc) la det surre litt. Ha i en boks chilibeans. 

Ca en halv boks crème fraiche blandes i (smak på det). Bland med pasta i en ildfast form. Ha ost over. Inn i ovnen på 200 gr til osten er smelta. 

Nyt. 

Anonymkode: c8bd9...822

  • Liker 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 15.1.2021 den 21.17):

Elsker denne retten, har endel næringsstoffer og godt fett, men også veldig mye kalorier!

-Laks i biter

-Erter

-Kremfløte

- Parmesan

-Pasta

Kok pasta, bland kremfløte i en kasserolle og kok opp mens du rører, ta fløten av kasserollen og rør inn raspet parmesanost til det blir en passelig tjukk saus. Kok erter i samme kasserolle som pastaen de siste minuttene. Sil av vannet og bland sammen 😍

 

Anonymkode: 023be...2ea

Det der så skikkelig digg ut, og blir nok middag en dag til helgen. Takk for oppskrift! :)

Skrevet

Hjemmelaget surdeigsbrød, aioli, oliven, Chorizo og masse digg ost 🥰

Anonymkode: 831a1...a58

Skrevet

Pasta alfredo
Spaghetti carbonara
Kremet pastasalat med foccacia og aioli
Burger med pommes frites/løkringer/chili cheese nuggets 
Loaded fries
Tteokbokki (koreanske riskaker i sterk saus)
 

Skrevet
AnonymBruker skrev (På 15.1.2021 den 21.17):

Elsker denne retten, har endel næringsstoffer og godt fett, men også veldig mye kalorier!

-Laks i biter

-Erter

-Kremfløte

- Parmesan

-Pasta

Kok pasta, bland kremfløte i en kasserolle og kok opp mens du rører, ta fløten av kasserollen og rør inn raspet parmesanost til det blir en passelig tjukk saus. Kok erter i samme kasserolle som pastaen de siste minuttene. Sil av vannet og bland sammen 😍

 

Anonymkode: 023be...2ea

Jeg lager noe liknende, men bruker revet sitronskall og presset sitron i sausen. Sitronskallet tykner sausen naturlig, slik at man ikke trenger å koke så lenge inn (eller lage av 50/50 fløte og helmelk om man vil).

Bruker denne oppskriften som utgangspunkt: https://www.epicurious.com/recipes/food/views/pappardelle-in-lemon-cream-sauce-with-asparagus-and-smoked-salmon-101769

Det er også et lurt tips å blande inn litt kokevann fra pastaen etter at man har blandet pasta og saus. Det gjør at sausen blir mer kremet og mindre klissete - ellers blir sausen fort sugd opp av pastaen og "forsvinner".

Anonymkode: 530c4...913

Skrevet

Godt brød med tapenade på den ene skiven, aioli på den andre, noen tomatskiver og andre grønnsaker, lag sandwich og du har en ikke spesielt sunn brødskive som smaker utrolig godt 😄 

Anonymkode: b4442...677

Skrevet (endret)

Lunsj: To solide fine butikkrundstykker med ost, skinke og masse oregano. Kjøres i mikro til osten er smelta. Dette var helgelunsj fra jeg var tenåring og hadde forbrenning som en toppidrettsutøver.

Baguett med eggesalat og bacon

Middag: Fløtekremet pasta med kylling/scampi/laks🤤

Taco (her er det enkelt å justere med ost, avocado, nachochips og skikkelig seterrømme for å få opp kaloriene) 

Hamburger med dressing og cheddar + fries

Lasagne og kinamat (særlig alt som er innbakt/frityrstekt) må jo også nevnes. 

Endret av Khloe
Skrevet

Lasagne🤤 Det fikk jeg skikkelig lyst på nå. Med ostesaus og det hele. 
 

Anonymkode: c1728...2c2

Skrevet

"Mac" & Cheese, bruker blomkål istedenfor makaroni
Steker nudler, kjøtt og noe grønnsaker. Slenger oppi en eller to burgerost (sånn som ser ut som plastikk🤭)
Loff med masse peanøttsmør og syltetøy!

Anonymkode: 61b72...6e6

Skrevet

Degree of Doneness | Rare, Medium Rare, or Well Steak, its in the cooking  temp.

Medium-rare biff

  • For å få den perfekt trengs litt forberedelse og tid, men lite arbeid. (Hvis du har veldig god tid må du prøve dry-aging  i fra 10 til 60 dager)
  • Rens den for sener og sånt og dryss salt på alle kanter.
  • Legg den i kjøleskapet i lukket boks i ett døgn. 
  • La den ligge på kjøkkenbenken en time for å bli romtemperert
  • Stek på lav varme i ovnen med en god klatt meierismør og med folie over (eventuelt lokk hvis du har det til ildfast form f.eks.) til kjernetemperaturen er 57ºC
  • Ta den ut av ovnen og la den hvile i 20 minutter
  • Brun biffen kjapt i meierismør i stekepanna
  • Server rett fra stekepanna med meierismøret som saus
  • NYT! 🤤🤤🤤

 

Anonymkode: 32f5a...857

  • Liker 4
Skrevet
7 minutter siden, AnonymBruker said:

Degree of Doneness | Rare, Medium Rare, or Well Steak, its in the cooking  temp.

Medium-rare biff

  • For å få den perfekt trengs litt forberedelse og tid, men lite arbeid. (Hvis du har veldig god tid må du prøve dry-aging  i fra 10 til 60 dager)
  • Rens den for sener og sånt og dryss salt på alle kanter.
  • Legg den i kjøleskapet i lukket boks i ett døgn. 
  • La den ligge på kjøkkenbenken en time for å bli romtemperert
  • Stek på lav varme i ovnen med en god klatt meierismør og med folie over (eventuelt lokk hvis du har det til ildfast form f.eks.) til kjernetemperaturen er 57ºC
  • Ta den ut av ovnen og la den hvile i 20 minutter
  • Brun biffen kjapt i meierismør i stekepanna
  • Server rett fra stekepanna med meierismøret som saus
  • NYT! 🤤🤤🤤

 

Anonymkode: 32f5a...857

det er veldig magert kjøtt!

Anonymkode: 83dbf...5ba

Skrevet

pizza med gorgonzola
fish & chips
rekesmørbrød med majones og egg
"rik" blomkålsuppe
hamburger
mac & cheese
pannekaker
spareribs
butter chicken
risotto
finnbiff
stekte kyllinglår
søtpotet fries
lasagne
hvitløksbrød 
kremet fiskesuppe
vårruller
pulled beef i buns
pitabrød med kjøttdeig/tomatfyll og ost

Anonymkode: 83dbf...5ba

Skrevet

Du trenger:
1 liten løk
1 paprika
2-3 fedd hvitløk
3dl kremfløte
2ts tomatpure
3-pk med chorizopølse (ikke speket type, men mer sånn grillpølse variant)
1 pakke oppskåret bacon
litt sjampinjong
ris

Finhakk en paprika, løk og noen hvitløkfedd. Stek det forsiktig i en panne med litt smør eller olje
Kutt opp chorizopølse og sjampinjong i slicer og ha det i pannen, stek det litt, og pass på at ingenting blir brent.

Hell over 3dl med kremfløte og ha i 2 teskjeer tomatpuré og bland alt godt. Det skal bli litt sånn rosaaktig på farge. Varm opp til det begynner å putre.
Ta alt dette over i en liten ildfast form. Se til at det er nok fløte/væske til at det meste dekkes helt (jeg tar det litt på øyemål og lager ofte større porsjoner), men kan sikkert ha 1-1.5dl vann i om nødvendig. Vurder også om det er salt nok for din smak.

Legg slicer med bacon på toppen og stek i ovnen til baconet er ferdig.

Kok ris, og ha en liten dynge med ris på fatet i bunn først som du øser middagen over.

Skikkelig kaloribombe, men kjempegodt. Dette er bare "basisen", men man kan selvfølgelig også ha flere grønnsaker og annet kjøtt i. Men det bør være noenlunde mørt og lett tyggelig kjøtt i tynne slicer, ikke store seige biter. Rema pleide å ha pakke med tynne svineslicer i grillsesongen som var veldig godt egnet. Ellers kan kyllingfilet i tynne slicer brukes

Oppskriften kan justeres med mindre fløte og mer vann (+ noe jevning) for en magrere/sunnere variant (men nå skulle den være kaloribombe).

Kan også ta litt mer tomatpure for en litt kraftigere smak, men jeg synes denne er best når den er litt "mild".

Anonymkode: 1686d...949

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...