AnonymBruker Skrevet 15. januar 2021 #1 Skrevet 15. januar 2021 Trenger litt mer fett på kroppen og har dårlig appetitt, og ønsker å høre hva du liker best som en nybegynner kan lage Disse står på lista Bakt potet Horn med ost og skinke Innbakte pølser Pizza med pølse og pepperoni Anonymkode: 83e2c...f38
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2021 #2 Skrevet 15. januar 2021 Loaded fries, pizza, burger, brennende kjærlighet (med ost i potetstappen), fyllte baguetter, indisk... Mye mye mer. Anonymkode: 4664e...714 1
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2021 #3 Skrevet 15. januar 2021 Ikke superusunne, men de inneholder gjerne lite protein, ikke optimalt med grønnsaker, og litt mye salt og fett -Stekt ris -Nudler med tyyyykk saus -Gnocchi eller annen pasta med pesto (og ikke noe mer) -Ostesmørbrød -Pai Anonymkode: b4442...677 2
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2021 #4 Skrevet 15. januar 2021 Veldig usunn lunsj. To brødskiver med ost og salami inni. Stekes som toast i stekepanne med masse smør 😱. Bare osten dekker vel nesten et middagsmåltid om du ikke bruker lettost 🙂 Anonymkode: 73e5e...6c6
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2021 #5 Skrevet 15. januar 2021 Loffskiver med peanøttsmør og banan Tykk smoothie toppet med peanøttsmør og lønnesirup Steke nudler med med masse digge grønnsaker og peanøtt og kokosmelksaus Søtpotetmos med med (masse)eldorado margarin og sprøstekt løk Coop xtra hvitløksbaguetter dyppet i Sweet and sour saus Anonymkode: 81679...dad
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2021 #6 Skrevet 15. januar 2021 Elsker denne retten, har endel næringsstoffer og godt fett, men også veldig mye kalorier! -Laks i biter -Erter -Kremfløte - Parmesan -Pasta Kok pasta, bland kremfløte i en kasserolle og kok opp mens du rører, ta fløten av kasserollen og rør inn raspet parmesanost til det blir en passelig tjukk saus. Kok erter i samme kasserolle som pastaen de siste minuttene. Sil av vannet og bland sammen 😍 Anonymkode: 023be...2ea 5
AnonymBruker Skrevet 15. januar 2021 #7 Skrevet 15. januar 2021 Kok pasta, så mye som du ønsker. Stek kjøttdeig med Tacokrydder. Hell over ca et halvt glass med tacosaus. Ha i grønnsaker (paprika, mais, løk etc) la det surre litt. Ha i en boks chilibeans. Ca en halv boks crème fraiche blandes i (smak på det). Bland med pasta i en ildfast form. Ha ost over. Inn i ovnen på 200 gr til osten er smelta. Nyt. Anonymkode: c8bd9...822 2
Brunhilde Skrevet 19. januar 2021 #8 Skrevet 19. januar 2021 AnonymBruker skrev (På 15.1.2021 den 21.17): Elsker denne retten, har endel næringsstoffer og godt fett, men også veldig mye kalorier! -Laks i biter -Erter -Kremfløte - Parmesan -Pasta Kok pasta, bland kremfløte i en kasserolle og kok opp mens du rører, ta fløten av kasserollen og rør inn raspet parmesanost til det blir en passelig tjukk saus. Kok erter i samme kasserolle som pastaen de siste minuttene. Sil av vannet og bland sammen 😍 Anonymkode: 023be...2ea Det der så skikkelig digg ut, og blir nok middag en dag til helgen. Takk for oppskrift!
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #9 Skrevet 19. januar 2021 Hjemmelaget surdeigsbrød, aioli, oliven, Chorizo og masse digg ost 🥰 Anonymkode: 831a1...a58
Pappi Skrevet 19. januar 2021 #10 Skrevet 19. januar 2021 Denne: https://www.nrk.no/mat/elvis-sandwich-1.12137988
Lisa Rowe Skrevet 19. januar 2021 #11 Skrevet 19. januar 2021 Pasta alfredo Spaghetti carbonara Kremet pastasalat med foccacia og aioli Burger med pommes frites/løkringer/chili cheese nuggets Loaded fries Tteokbokki (koreanske riskaker i sterk saus)
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #12 Skrevet 19. januar 2021 AnonymBruker skrev (På 15.1.2021 den 21.17): Elsker denne retten, har endel næringsstoffer og godt fett, men også veldig mye kalorier! -Laks i biter -Erter -Kremfløte - Parmesan -Pasta Kok pasta, bland kremfløte i en kasserolle og kok opp mens du rører, ta fløten av kasserollen og rør inn raspet parmesanost til det blir en passelig tjukk saus. Kok erter i samme kasserolle som pastaen de siste minuttene. Sil av vannet og bland sammen 😍 Anonymkode: 023be...2ea Jeg lager noe liknende, men bruker revet sitronskall og presset sitron i sausen. Sitronskallet tykner sausen naturlig, slik at man ikke trenger å koke så lenge inn (eller lage av 50/50 fløte og helmelk om man vil). Bruker denne oppskriften som utgangspunkt: https://www.epicurious.com/recipes/food/views/pappardelle-in-lemon-cream-sauce-with-asparagus-and-smoked-salmon-101769 Det er også et lurt tips å blande inn litt kokevann fra pastaen etter at man har blandet pasta og saus. Det gjør at sausen blir mer kremet og mindre klissete - ellers blir sausen fort sugd opp av pastaen og "forsvinner". Anonymkode: 530c4...913
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #13 Skrevet 19. januar 2021 Godt brød med tapenade på den ene skiven, aioli på den andre, noen tomatskiver og andre grønnsaker, lag sandwich og du har en ikke spesielt sunn brødskive som smaker utrolig godt 😄 Anonymkode: b4442...677
Gjest Khloe Skrevet 19. januar 2021 #14 Skrevet 19. januar 2021 (endret) Lunsj: To solide fine butikkrundstykker med ost, skinke og masse oregano. Kjøres i mikro til osten er smelta. Dette var helgelunsj fra jeg var tenåring og hadde forbrenning som en toppidrettsutøver. Baguett med eggesalat og bacon Middag: Fløtekremet pasta med kylling/scampi/laks🤤 Taco (her er det enkelt å justere med ost, avocado, nachochips og skikkelig seterrømme for å få opp kaloriene) Hamburger med dressing og cheddar + fries Lasagne og kinamat (særlig alt som er innbakt/frityrstekt) må jo også nevnes. Endret 19. januar 2021 av Khloe
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #15 Skrevet 19. januar 2021 Lasagne🤤 Det fikk jeg skikkelig lyst på nå. Med ostesaus og det hele. Anonymkode: c1728...2c2
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #16 Skrevet 19. januar 2021 "Mac" & Cheese, bruker blomkål istedenfor makaroni Steker nudler, kjøtt og noe grønnsaker. Slenger oppi en eller to burgerost (sånn som ser ut som plastikk🤭) Loff med masse peanøttsmør og syltetøy! Anonymkode: 61b72...6e6
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #17 Skrevet 19. januar 2021 Medium-rare biff For å få den perfekt trengs litt forberedelse og tid, men lite arbeid. (Hvis du har veldig god tid må du prøve dry-aging i fra 10 til 60 dager) Rens den for sener og sånt og dryss salt på alle kanter. Legg den i kjøleskapet i lukket boks i ett døgn. La den ligge på kjøkkenbenken en time for å bli romtemperert Stek på lav varme i ovnen med en god klatt meierismør og med folie over (eventuelt lokk hvis du har det til ildfast form f.eks.) til kjernetemperaturen er 57ºC Ta den ut av ovnen og la den hvile i 20 minutter Brun biffen kjapt i meierismør i stekepanna Server rett fra stekepanna med meierismøret som saus NYT! 🤤🤤🤤 Anonymkode: 32f5a...857 4
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #18 Skrevet 19. januar 2021 7 minutter siden, AnonymBruker said: Medium-rare biff For å få den perfekt trengs litt forberedelse og tid, men lite arbeid. (Hvis du har veldig god tid må du prøve dry-aging i fra 10 til 60 dager) Rens den for sener og sånt og dryss salt på alle kanter. Legg den i kjøleskapet i lukket boks i ett døgn. La den ligge på kjøkkenbenken en time for å bli romtemperert Stek på lav varme i ovnen med en god klatt meierismør og med folie over (eventuelt lokk hvis du har det til ildfast form f.eks.) til kjernetemperaturen er 57ºC Ta den ut av ovnen og la den hvile i 20 minutter Brun biffen kjapt i meierismør i stekepanna Server rett fra stekepanna med meierismøret som saus NYT! 🤤🤤🤤 Anonymkode: 32f5a...857 det er veldig magert kjøtt! Anonymkode: 83dbf...5ba
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #19 Skrevet 19. januar 2021 pizza med gorgonzola fish & chips rekesmørbrød med majones og egg "rik" blomkålsuppe hamburger mac & cheese pannekaker spareribs butter chicken risotto finnbiff stekte kyllinglår søtpotet fries lasagne hvitløksbrød kremet fiskesuppe vårruller pulled beef i buns pitabrød med kjøttdeig/tomatfyll og ost Anonymkode: 83dbf...5ba
AnonymBruker Skrevet 19. januar 2021 #20 Skrevet 19. januar 2021 Du trenger: 1 liten løk 1 paprika 2-3 fedd hvitløk 3dl kremfløte 2ts tomatpure 3-pk med chorizopølse (ikke speket type, men mer sånn grillpølse variant) 1 pakke oppskåret bacon litt sjampinjong ris Finhakk en paprika, løk og noen hvitløkfedd. Stek det forsiktig i en panne med litt smør eller olje Kutt opp chorizopølse og sjampinjong i slicer og ha det i pannen, stek det litt, og pass på at ingenting blir brent. Hell over 3dl med kremfløte og ha i 2 teskjeer tomatpuré og bland alt godt. Det skal bli litt sånn rosaaktig på farge. Varm opp til det begynner å putre. Ta alt dette over i en liten ildfast form. Se til at det er nok fløte/væske til at det meste dekkes helt (jeg tar det litt på øyemål og lager ofte større porsjoner), men kan sikkert ha 1-1.5dl vann i om nødvendig. Vurder også om det er salt nok for din smak. Legg slicer med bacon på toppen og stek i ovnen til baconet er ferdig. Kok ris, og ha en liten dynge med ris på fatet i bunn først som du øser middagen over. Skikkelig kaloribombe, men kjempegodt. Dette er bare "basisen", men man kan selvfølgelig også ha flere grønnsaker og annet kjøtt i. Men det bør være noenlunde mørt og lett tyggelig kjøtt i tynne slicer, ikke store seige biter. Rema pleide å ha pakke med tynne svineslicer i grillsesongen som var veldig godt egnet. Ellers kan kyllingfilet i tynne slicer brukes Oppskriften kan justeres med mindre fløte og mer vann (+ noe jevning) for en magrere/sunnere variant (men nå skulle den være kaloribombe). Kan også ta litt mer tomatpure for en litt kraftigere smak, men jeg synes denne er best når den er litt "mild". Anonymkode: 1686d...949
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå