AnonymBruker Skrevet 12. januar 2021 #1 Skrevet 12. januar 2021 Når den har ligget i kjøleskapet altså? De ser normale ut og lukter normalt, men har hørt og lest at man kan bli forgiftet av å varme opp poteter.. men jeg vil ha dem... noen som har prøvd før uten å dø? Anonymkode: 07fa3...bc5
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2021 #2 Skrevet 12. januar 2021 Bli forgiftet av å spise oppvarmede poteter? Nøyaktig hvor har du det fra? Anonymkode: 370ab...c79 3
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2021 #3 Skrevet 12. januar 2021 Jeg har spist pinnekjøtt nå i 3 dager. Hadde ikke mer potet igjen idag så spiste bare pinnekjøtt og kålrabistappe. Hadde spist potet om det var mer igjen. De holder seg fint tildekket i kjøleskap noen dager. Anonymkode: 7ee60...825
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2021 #4 Skrevet 12. januar 2021 De er sikkert spiselige, men de er vel ikke så veldig gode etter et par dager i kjøleskap? De må jo være ganske soggy nå? Anonymkode: deba0...2ba
Mezzosoprena Skrevet 12. januar 2021 #5 Skrevet 12. januar 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): noen som har prøvd før uten å dø? Anonymkode: 07fa3...bc5 De som har prøvd det og dødd kommer neppe til å svare deg! 2
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2021 #7 Skrevet 12. januar 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Når den har ligget i kjøleskapet altså? De ser normale ut og lukter normalt, men har hørt og lest at man kan bli forgiftet av å varme opp poteter.. men jeg vil ha dem... noen som har prøvd før uten å dø? Anonymkode: 07fa3...bc5 De som har dødd av det er nok ikke på KG 😉 Anonymkode: b37a3...18a
Gjest Føsleguri Skrevet 12. januar 2021 #8 Skrevet 12. januar 2021 https://forskning.no/mat-og-helse-forskeren-forteller-mat/forskeren-forteller-gjenoppvarmede-poteter-er-sunnere-enn-nykokte/357049
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2021 #9 Skrevet 12. januar 2021 Ikke hør på de andre her, jeg prøvde og jeg daua momentant. Anonymkode: 32827...c60 1
OlsenHansen Skrevet 12. januar 2021 #10 Skrevet 12. januar 2021 Har gjort det en gang, men holdt bare nesten på å dø.
AnonymBruker Skrevet 13. januar 2021 #11 Skrevet 13. januar 2021 Jeg tror ikke de kan være gode Jeg har aldri spart fries til dagen etter. Ris sparer jeg derimot, men passer på å kjøle ned raskt (maks 2 timer på benken). Hvis du har kjølt dem ned kjapt så er det nok ikke et stort problem, men de må jo være soggete? Anonymkode: 45165...f7e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå