Gjest Gjest Skrevet 12. august 2005 #1 Skrevet 12. august 2005 Jeg skal lage indrefilet av svin innrullet i bacon i dag, forslag til hvilken marinade jeg skal bruke på indrefileten? Gjerne forslag til tilbehør også
Arkana Skrevet 12. august 2005 #2 Skrevet 12. august 2005 Noen forslag til marinader: - olivenolje, sitronsaft/hvitvin, pepper, persille, sennep - olje, mild chilisaus, litt worcestershiresaus, soyasaus, sitronsaft, tørket eller hakket frisk timian - ananasjuice, honning, karri, olivenolje, presset hvitløk Tilbehør? Tja, hva med råstekte grønnsaker (f.eks. sopp, gulrot, squash, løk, spinat, grønnsaker som trenger lang steketid begynner du med, som gulrot og løk, mens spinat bare skal steke noen sekunder på slutten). Eller du kan bake grønnsaker i ovnen, f.eks. paprika, squash, aubergine, løk, hele hvitløksfedd ++ Bare vend i olivenolje, salt/pepper og krydder og bak ved 220 grader i en halvtime. Bakt potet, eller krydrete potetbåter er jo godt til. Eller en god potetmos? Du kan jo ha f.eks. revet ost, hakket vårløk, sennep, finhakkede urter, finhakkede soltørkede tomater e.l. i potetmosen).
Kristin Skrevet 12. august 2005 #3 Skrevet 12. august 2005 (endret) Gni den inn i pesto før du surrer på bacon... snadder Endret 12. august 2005 av Titti73
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå