Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 10. januar 2021 #1 Skrevet 10. januar 2021 https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2021/01/10/195731350/forsknings-resultater-hardt-rammede-corona-pasienter-mangler-k-vitamin Vi vet ikke hva det skyldes, men det er oppsiktsvekkende, mener dansk ernæringsforsker.
Ukjent. Skrevet 10. januar 2021 #2 Skrevet 10. januar 2021 (endret) I morgen er det utsolgt for brokkoli i butikkene😂😅 Men fra spøk til alvor, spesielt i USA har det jo kommet frem at det er en stor andel med fedme som har fått et alvorlig forløp. Altfor mange mennesker i USA har et elendig kosthold bestående av fastfood og sukker. Så at vitaminmangel er en årsak er ikke overraskende. Bra om de også har funnet hvilket vitamin som er problemet, men som med all sykdom lønner det seg å ha et sunt og variert kosthold. Merk at melk og egg også inneholder vitamin K. Kanskje dette kan forklare hvorfor nordmenn har hatt så lite alvorlig sykdom. Endret 10. januar 2021 av Ukjent. 3
visp Skrevet 10. januar 2021 #3 Skrevet 10. januar 2021 Det er interessant, men foreløpig vet de ikke om man hadde lave verdier fra før, om sykdommen gjør at verdiene synker eller om det er oppførselen til k-vitaminet under sykdommen som gjør at det vises lavere på tester. 1
Anbefalte innlegg