AnonymBruker Skrevet 10. januar 2021 #1 Del Skrevet 10. januar 2021 Hei! Jeg ønsker å steke og langtidskoke noen biffstrimler, slik at de blir skikkelig møre og gode og er klare til senere bruk i f.eks. biffsnadder, wok, gryter osv. Går det fint å gjøre dette, og så vakumpakke de og deretter fryse de? 🙂 Det er så krevende å skulle langtidskoke kjøttet hver gang, og jeg har ikke råd til noen trykkoker enda. Men det står på ønskelisten! Jeg lurer også på hvordan dere gjør det ved frysing av paprika, løk og sopp? Supert hvis noen vil dele noen tips og råd med meg 😀 Anonymkode: f2ed7...050 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1440664-fryse-ned-biffstrimler/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2021 #2 Del Skrevet 10. januar 2021 Pleier å tilberede kjøttet som man ønsker og deretter fryses direkte. Om du vil vakuumpakke er opp til deg. Grønnsaker fryser jeg aldri, da det er best med helt ferskt og ikke noe problem å kjøpe dagen jeg skal ha det. Anonymkode: 82728...319 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1440664-fryse-ned-biffstrimler/#findComment-26749309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Østkantgutt1913 Skrevet 10. januar 2021 #3 Del Skrevet 10. januar 2021 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Pleier å tilberede kjøttet som man ønsker og deretter fryses direkte. Om du vil vakuumpakke er opp til deg. Grønnsaker fryser jeg aldri, da det er best med helt ferskt og ikke noe problem å kjøpe dagen jeg skal ha det. Anonymkode: 82728...319 Ja, og grønnsaker koster heller ikke all verden Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1440664-fryse-ned-biffstrimler/#findComment-26749325 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå