Gå til innhold

Fryse ned biffstrimler


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg ønsker å steke og langtidskoke noen biffstrimler, slik at de blir skikkelig møre og gode og er klare til senere bruk i f.eks. biffsnadder, wok, gryter osv. Går det fint å gjøre dette, og så vakumpakke de og deretter fryse de? 🙂 Det er så krevende å skulle langtidskoke kjøttet hver gang, og jeg har ikke råd til noen trykkoker enda. Men det står på ønskelisten!

Jeg lurer også på hvordan dere gjør det ved frysing av paprika, løk og sopp? 

Supert hvis noen vil dele noen tips og råd med meg 😀

Anonymkode: f2ed7...050

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1440664-fryse-ned-biffstrimler/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Pleier å tilberede kjøttet som man ønsker og deretter fryses direkte. Om du vil vakuumpakke er opp til deg. Grønnsaker fryser jeg aldri, da det er best med helt ferskt og ikke noe problem å kjøpe dagen jeg skal ha det.

Anonymkode: 82728...319

  • Liker 1
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Pleier å tilberede kjøttet som man ønsker og deretter fryses direkte. Om du vil vakuumpakke er opp til deg. Grønnsaker fryser jeg aldri, da det er best med helt ferskt og ikke noe problem å kjøpe dagen jeg skal ha det.

Anonymkode: 82728...319

Ja, og grønnsaker koster heller ikke all verden 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...