Gå til innhold

Hvordan tilberede høyrygg til bruk i kjøttsuppe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan tilbereder man et stykke med høyrygg når jeg skal lage suppe? Skal den bare koke, eller stekes?

Anonymkode: 0fdcc...2b8

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg surret kjøttet i gryta, med grønnsakene, før jeg hadde i kokende vann. 

Skrevet

Jeg hadde delt den opp i biter, stekt i godt smør, og så kokt. 

Anonymkode: 5d580...1ad

  • Liker 1
Skrevet

Jeg steker porsjoner med små biter i godt med smør (og krydrer med salt og pepper, evt urter), og har over i en stor kjele, heller over kraft/buljong og koker opp. Pleier å steke en løk i smøret som er igjen i pannen, gir god smak til suppa. Koker også ut stekepannen med litt vann og tilsetter det. Lar det småputre en time, og tilsetter grønnsakene. Så er det bare å småkoke videre til grønnsakene er ferdige - litt avhengig av hva slags og hvor store biter. Blir fort et par timer. 

Lager alltid en stoor porsjon. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...