Pipaluk Skrevet 9. januar 2021 #1 Skrevet 9. januar 2021 Jeg fikk dette på morgenlevering for 5 dager siden. Har bare spist én men det var samme dag som levering. Er det noen triks for å få dem ferske igjen, og ikke bare tørre som nå? Jeg hater å kaste mat. Kan jeg bruke den i andre bakverk?
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #2 Skrevet 9. januar 2021 Gi de til fuglene ute, de trenger mat nå! 💕🐦 Anonymkode: 4889d...72d 2
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #3 Skrevet 9. januar 2021 De er fem dager gamle!, bagels skal spises når de er ferske. Anonymkode: 11ec4...477 3
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #4 Skrevet 9. januar 2021 AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Gi de til fuglene ute, de trenger mat nå! 💕🐦 Anonymkode: 4889d...72d De trenger mat ja. De bagelsene der er ikke egnet. Fuglene får ikke nok næring av loff, de fyller magen og så trenger de egentlig mer. Anonymkode: b3270...3dc 1
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #6 Skrevet 9. januar 2021 Lage krutonger av de? 😊 Anonymkode: 62e59...4bc 1
Brunhilde Skrevet 9. januar 2021 #7 Skrevet 9. januar 2021 Jeg tenker at neste gang så legger du det du ikke spiser i fryseboksen, så er problemet løst? Alternativt kan du dele dem i to og la dem få en runde i brødristeren, det er mulig det kan redde dem. 1
Pipaluk Skrevet 9. januar 2021 Forfatter #8 Skrevet 9. januar 2021 Brunhilde skrev (11 minutter siden): Jeg tenker at neste gang så legger du det du ikke spiser i fryseboksen, så er problemet løst? Alternativt kan du dele dem i to og la dem få en runde i brødristeren, det er mulig det kan redde dem. Full fryseboks:(
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #9 Skrevet 9. januar 2021 Prøv brødpudding! Anonymkode: 54770...3f4 1
Brunhilde Skrevet 9. januar 2021 #10 Skrevet 9. januar 2021 Pipaluk skrev (2 minutter siden): Full fryseboks:( Da foreslår jeg at du bruker noe av det du har i stedet for å kjøpe mere! 7
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #11 Skrevet 9. januar 2021 Du kan kjøre dem til smuler i foodprocessor, og bruke til topping på fiskegrateng, til panering av fiskefileter, eller i farse når du lager kjøttkaker e.l. Eller til pangritata på pasta: https://www.jamieoliver.com/recipes/cheese-recipes/oozy-cheesy-pasta-with-crispy-pangritata/ Overrasket over hvor mange som tydeligvis mener gammel loff er ubrukelig som menneskemat. Anonymkode: 7e821...f6e 1
Pipaluk Skrevet 9. januar 2021 Forfatter #12 Skrevet 9. januar 2021 AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Du kan kjøre dem til smuler i foodprocessor, og bruke til topping på fiskegrateng, til panering av fiskefileter, eller i farse når du lager kjøttkaker e.l. Eller til pangritata på pasta: https://www.jamieoliver.com/recipes/cheese-recipes/oozy-cheesy-pasta-with-crispy-pangritata/ Overrasket over hvor mange som tydeligvis mener gammel loff er ubrukelig som menneskemat. Anonymkode: 7e821...f6e Takk for tips! 1
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #13 Skrevet 9. januar 2021 Brødristeren! Eller lag toast. Anonymkode: cab19...920 1
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #14 Skrevet 9. januar 2021 Pipaluk skrev (4 minutter siden): Takk for tips! Når du har laget smulene fryses de lett ned i små poser, så bruker du dem når du trenger dem. Holder lenger så lenget de er i fryseren. Som smuler tar de lite plass innimellom andre ting. Anonymkode: 7e821...f6e 1
AnonymBruker Skrevet 9. januar 2021 #15 Skrevet 9. januar 2021 Passer perfekt til arme riddere! Del dem evt i 3, så de suger til seg nok. Bra du tenker alternativt i stedet for å kaste 🙂 https://www.detsoteliv.no/oppskrift/arme-riddere Anonymkode: e9f7e...9bc 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå