Gå til innhold

Holdbarhet på chillisaus?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har en sriracha cillisaus i kjøleskapet, den har vært åpen siden i vår som var (ish). Hvor lenge holder sånne ting seg egentlig? Det står «3 mnd i romtemperatur», men jeg vil jo tro den holder seg lenger i kjøleskap?  

Anonymkode: 1c811...297

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Se, lukt og smak. 

Verre er det ikke. 

Anonymkode: caad5...dae

  • Liker 2
Skrevet

Bare smak/lukt på den. Er det ikke noe du reagerer på, er det rimelig å anta at det er spisbart. 

Det har både chilli, eddik og hvitløk i seg, tror ikke mange organismer trives der...

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Se, lukt og smak. 

Verre er det ikke. 

Anonymkode: caad5...dae

Jeg syns kun at det er «sterkt», for jeg blander det ut så jeg får chillimajones osv. kjenner ikke om det er dårlig om jeg smaker fordi det er så sterkt. 
tenkte kanskje noen har personlig erfaring med det. 

Anonymkode: 1c811...297

Skrevet

googla kjapt "sriracha shelf life" og fant oppmuntrende svar. gjorde ikke noe videre undersøkelse da, det får være opp til deg.

Skrevet

men om du er så bekymret, bare kjøp en ny? 

AnonymBruker
Skrevet
judith52 skrev (Akkurat nå):

googla kjapt "sriracha shelf life" og fant oppmuntrende svar. gjorde ikke noe videre undersøkelse da, det får være opp til deg.

Jøss så trivelig du var da :ironi:

du trenger faktisk ikke å svare om du ikke vil hjelpe. Det er faktisk helt frivillig. 

Anonymkode: 1c811...297

AnonymBruker
Skrevet
judith52 skrev (Akkurat nå):

men om du er så bekymret, bare kjøp en ny? 

Klart jeg gjør det. Men nå var jeg på utkikk etter svar fra noen med erfaring. 

Anonymkode: 1c811...297

Skrevet

Tråden er ryddet for brukerangrep,samt svar til dette.

Chantielle mod.

AnonymBruker
Skrevet

Når noe er tilsatt så mye sterke "drepende" smaker som chili og eddik, så ville jeg bare brukt den videre. Tviler på at noen bakterier overlever i sånt noe. 

Anonymkode: 02fda...872

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Når noe er tilsatt så mye sterke "drepende" smaker som chili og eddik, så ville jeg bare brukt den videre. Tviler på at noen bakterier overlever i sånt noe. 

Anonymkode: 02fda...872

Den luktet ikke mer enn chilli, så jeg prøver. Verste som kan skje er vel at jeg blir uggen i magen tenker jeg. 

Anonymkode: 1c811...297

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 timer siden):

Den luktet ikke mer enn chilli, så jeg prøver. Verste som kan skje er vel at jeg blir uggen i magen tenker jeg. 

Anonymkode: 1c811...297

Jeg tror ikke du blir uggen i magen en gang. Jeg vet ikke hvor gammel min flaske er, men det er mer enn 3 måneder siden den ble kjøpt og åpnet, og den var like fin da jeg brukte den i jula.

Tabascosaus kan jeg ha stående i flere år, jeg bruker den til flaska er tom, og det har gått bra til nå. :)

AnonymBruker
Skrevet

Har hatt sriracha i kjøleskapet i over et år, fortsatt godt brukbar. :)

Anonymkode: 35b7d...088

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...