Peony Skrevet 11. august 2005 #1 Skrevet 11. august 2005 Vi skal ha vorspiel/fest på lørdag, og jeg har lyst til å lage litt snacks som kan stå fremme når gjestene kommer. Helst noe man kan lage på forhånd/tidligere på dagen. Har dere noen forslag/oppskrifter?
Arkana Skrevet 11. august 2005 #2 Skrevet 11. august 2005 (endret) - grønnsaker/tortillachips/potetgull med forskjellige dip'er - minipizza (Det må du nok lage samme dag) - devilled eggs (hardkokte egg, delt i to, mos eggeplomme med sennep, majones og hakket chili, og fyll tilbake igjen) - kyllingvinger - nøtter - vårruller - spekeskinke/melon tredd på pinne - bruschetta Endret 11. august 2005 av Arkana
Peony Skrevet 12. august 2005 Forfatter #3 Skrevet 12. august 2005 Takk, har tenkt på bruschetta, grønnsaker og nachos med dip og spekeskinke og melon. Er det andre som har flere forslag?
Gjest piaf Skrevet 12. august 2005 #4 Skrevet 12. august 2005 Pitabrød skåret i trekanter med hummus på, og gjerne noen gode marinerte oliven ved siden av.
tommeline Skrevet 12. august 2005 #5 Skrevet 12. august 2005 Potetlefser smurt med smøreost, spekeskinke/røkelak/?? og finhakket rødløk. Rulles sammen og kuttes i passende porsjonsbiter. Rullene festes sammen med tannpirker (uten smak). Små pinnesnacks (trædd på pinne): kombiner spekeskine, druer, oliven, ost eller annet godt slik du syns passer sammen.
Peony Skrevet 12. august 2005 Forfatter #6 Skrevet 12. august 2005 Pitabrød skåret i trekanter med hummus på, og gjerne noen gode marinerte oliven ved siden av. ← Hvordan lager jeg hummus?
Gjest piaf Skrevet 12. august 2005 #7 Skrevet 12. august 2005 Hummus 1 boks kikerter 5 ss god olivenolje saft av 1/2 sitron (eller mer, smak deg frem) 1-2 fedd rå hvitløk (etter smak!) knust til mos med knivbladet med litt salt 1 ts spisskummen 1-2 ss matyoghurt eller tahini (sesampasta) salt og pepper tørkede chiliflak, cayenne, paprikapulver eller (helst) chili/paprikapulver fra innvandrerbutikk til å strø over tilslutt Bland alt i foodprocessor, smak til med mer sitronsaft, salt og pepper om nødvendig. Kjempegodt med rødvin til! Det går også an å strø noen ristede pinjekjerner over.
Gjest gjest1 Skrevet 12. august 2005 #8 Skrevet 12. august 2005 Jeg hadde en lignende tråd for litt siden. Noen gode tips der http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=141325&hl=
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå