AnonymBruker Skrevet 4. januar 2021 #1 Skrevet 4. januar 2021 Jeg har ikke pleid å spise noe særlig ris. Det siste året har jeg et par ganger spist boil-in-bag fullkornsris som jeg synes var tørr og hard, så prøvde jeg fullkornsris jeg kokte selv uten pose som ble så mye saftigere og bedre. Er det sånn det vanligvis er? Merker dere forskjell på boil-in-bag ris og ris dere koker selv, eller er det bare jeg som har vært uheldig med boil-in-bag? Anonymkode: 4611b...c06
Gullik Skrevet 4. januar 2021 #2 Skrevet 4. januar 2021 Knusktørr ris sist jeg brukte boil-in-bag også.
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2021 #3 Skrevet 4. januar 2021 Boil in bag fullkornsris suger. Funker greit med hvit ris som basmati, men ikke noe grovt. Anonymkode: 309c0...781 1
Heatwave Skrevet 4. januar 2021 #4 Skrevet 4. januar 2021 Fullkornsris er noe ekkelt tull. Kjøp heller villris. 1
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2021 #5 Skrevet 4. januar 2021 Bruker riskoker. Det blir best ris. Boil-in-bag bruker vi kun når vi er på camping. Anonymkode: b0a63...134
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2021 #6 Skrevet 4. januar 2021 Fullkornris blir aldri bra uansett om det er Boil in Bag eller løst i en pakke. Det er hardt, tørt og knusktørt. Anonymkode: f10b1...523
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2021 #7 Skrevet 4. januar 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Fullkornris blir aldri bra uansett om det er Boil in Bag eller løst i en pakke. Det er hardt, tørt og knusktørt. Anonymkode: f10b1...523 Synes den jeg har kokt selv har vært nam, jeg😊 Anonymkode: 4611b...c06
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå