whookanova Skrevet 2. januar 2021 #1 Skrevet 2. januar 2021 synes jeg har sett det noen ganger at etter jeg har kokt ris og vannet ligger igjen i kjelen så ser det ut so det er fett i det? ...
whookanova Skrevet 3. januar 2021 Forfatter #3 Skrevet 3. januar 2021 Forundret.. skrev (9 minutter siden): Stivelse? Hva mener du ?
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2021 #4 Skrevet 3. januar 2021 Nei, ris er tilnærmet fettfritt. Det står på pakka. Det er stivelsen du ser. Anonymkode: eb736...eda 5
strynejenta Skrevet 3. januar 2021 #5 Skrevet 3. januar 2021 whookanova skrev (Akkurat nå): Hva mener du ? Stivelse fra risen Det står forsåvidt hvor mye fett det er i risen på esken eller posen den kommer i.
Forundret.. Skrevet 3. januar 2021 #6 Skrevet 3. januar 2021 whookanova skrev (21 minutter siden): Hva mener du ? Stivelse fra risen slik som strynejenta skrev. Er nesten ikke fett i ris. 1
whookanova Skrevet 3. januar 2021 Forfatter #7 Skrevet 3. januar 2021 Forundret.. skrev (2 minutter siden): Stivelse fra risen slik som strynejenta skrev. Er nesten ikke fett i ris. Ok, er bare det at det vannet som ligger igjen etter risposen har liggi der ser litt rart ut. Nesten som det er hvitt belegg i det og hvis man venner på kjelen ser det ut som fett - slik som kaffe ser ut om man ser fra siden av..
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2021 #8 Skrevet 3. januar 2021 Stivelse blir brutt ned til sukker i tykktarmen. Stivelse finnes i ris pasta, poteter.... Anonymkode: ebf2e...dfc 3
Forundret.. Skrevet 3. januar 2021 #9 Skrevet 3. januar 2021 (endret) whookanova skrev (4 minutter siden): Ok, er bare det at det vannet som ligger igjen etter risposen har liggi der ser litt rart ut. Nesten som det er hvitt belegg i det og hvis man venner på kjelen ser det ut som fett - slik som kaffe ser ut om man ser fra siden av.. Skal visst være bra for hår og hud det der 🙂 Google risvann.. Endret 3. januar 2021 av Forundret..
whookanova Skrevet 3. januar 2021 Forfatter #10 Skrevet 3. januar 2021 Forundret.. skrev (1 minutt siden): Skal visst være bra for hår og hud det der 🙂 Google risvann.. Ok, takk.. Gått opp 1 kg skjønner du, uten noen forkklaring så trodde det var det.
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2021 #11 Skrevet 3. januar 2021 Bare skyll risen godt før du bruker den. Ren ris smaker bedre, og man får vasket bort noe av stivelsen. Anonymkode: 7a9c8...6b9
Forundret.. Skrevet 3. januar 2021 #12 Skrevet 3. januar 2021 (endret) whookanova skrev (3 minutter siden): Ok, takk.. Gått opp 1 kg skjønner du, uten noen forkklaring så trodde det var det. Men ris har jo mye karbohydrater som igjen omdannes til sukker.. Stivelse blir som sukker. Endret 3. januar 2021 av Forundret.. 4
whookanova Skrevet 3. januar 2021 Forfatter #13 Skrevet 3. januar 2021 Forundret.. skrev (1 minutt siden): Men ris har jo mye karbohydrater som igjen omdannes til sukker.. Jeg er vandt til å spise mye pasta også, så nei er ikke det. Har fylte karbohydratlagere så legger ikke på meg av å spise masse karbs - da mener jeg at jeg ikke legger på meg vannvekt så fort som andre.
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2021 #14 Skrevet 3. januar 2021 whookanova skrev (3 minutter siden): Ok, takk.. Gått opp 1 kg skjønner du, uten noen forkklaring så trodde det var det. 1 kg kan være fordi du ikke har lagt nr 2 på en dag el to, du er premenstruell/har mensen el fordi du ikke har veid deg til akkurat samme tid hver dag. 1 kg er nothing. Glem årsaken og fokuser på noe annet! Anonymkode: ebf2e...dfc 2
Djungelvrål Skrevet 3. januar 2021 #15 Skrevet 3. januar 2021 1 kg er ingenting, Ingen veier det samme hele tiden. Helt normalt og gå opp og ned 1-3 kg. 1
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2021 #16 Skrevet 3. januar 2021 whookanova skrev (4 timer siden): Jeg er vandt til å spise mye pasta også, så nei er ikke det. Har fylte karbohydratlagere så legger ikke på meg av å spise masse karbs - da mener jeg at jeg ikke legger på meg vannvekt så fort som andre. Det er karbohydrater du legger på deg av, ikke fett. Les litt om hva insulin gjør med fettceller. Anonymkode: f7858...70a 2
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2021 #17 Skrevet 3. januar 2021 Leser dere aldri ingrediensene på maten dere kjøper? Da ser du jo akkurat hva der er i innholdet. Anonymkode: b0711...745 2
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2021 #18 Skrevet 3. januar 2021 AnonymBruker skrev (13 minutter siden): Det er karbohydrater du legger på deg av, ikke fett. Les litt om hva insulin gjør med fettceller. Anonymkode: f7858...70a Det er kombinasjonen. Skal man følge en kostholdsteori med lav eller høy fett/karbo så må man være konsekvent, ikke spise masse av begge deler. Anonymkode: b0711...745
Matas Skrevet 3. januar 2021 #19 Skrevet 3. januar 2021 Tråden er ryddet for diskusjon rundt inntak av mindre enn 1500 kalorier. - Matas, mod.
Outlander Skrevet 3. januar 2021 #20 Skrevet 3. januar 2021 Det er grunn at ris og pasta er forbudt i "dietter" som keto og fedon feks. Høyt innhold av karbohydrater. Vi skiller risene våres veldig godt før vi koker opp. Veldig enkelt med de risposene da du kan gni de godt sammen mens den står under kranen. Jeg gjør dette i et par minutter så blir det mindre stivelse og risen smaker mye bedre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå