Gå til innhold

Hvordan lettest varme melk?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker godt å varme melk med oboy/sjokopulver oppi som enkel kos og har alltid pleid å gjøre det i mikrobølgeovnen. Tar under 2 minutter og null ekstra effort. Nå har vi flyttet og er uten mikro og jeg må varme melk i gryte, som med vanlig kakao. Men det blir jo litt mer jobb og oppvask av det og jeg har litt lett for å svi melken 😇

Finnes det noen kjøkkenduppeditter som ikke tar opp mye plass til å varme melk enkelt og greit? Finner bare sånn til morsmelkerstatning 🙈

Vi har tenkt å pusse opp kjøkkenet når vi har bedre råd,men frem til det vil vi egentlig å skaffe og bruke benkplass til mikro kun så jeg kan varme melk i 😂 

Anonymkode: fba00...ae0

AnonymBruker
Skrevet

Det er jo bare å stå og røre og ikke ha for høy varme. Går fort å varme opp en kopp melk i en kjele.

Anonymkode: 07741...f27

AnonymBruker
Skrevet
26 minutter siden, AnonymBruker said:

Det er jo bare å stå og røre og ikke ha for høy varme. Går fort å varme opp en kopp melk i en kjele.

Anonymkode: 07741...f27

Joda, det går altfor fort også svir det seg :P Jeg er lei av å skrubbe gryter og drømmer tilbake til å bare putte et glass med melk i mikroen også ferdig. 😂 melk i kjele er tydeligvis en kunst jeg ikke mestrer, med mange svidde porsjoner grøt og kakao som bevis. 

 

Anonymkode: fba00...ae0

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (20 minutter siden):

Joda, det går altfor fort også svir det seg :P Jeg er lei av å skrubbe gryter og drømmer tilbake til å bare putte et glass med melk i mikroen også ferdig. 😂 melk i kjele er tydeligvis en kunst jeg ikke mestrer, med mange svidde porsjoner grøt og kakao som bevis. 

 

Anonymkode: fba00...ae0

Det svir seg ikke så lett om du har lavere varme og tykk bunn. En sausekjele er god å bruke, her er en med keramisk belegg, kanskje det har vanskeligere for å svi seg da: https://www.cg.no/lagostina-accademia-bianca-sauskjele-16-cm-uten-lokk-keramisk-belegg-lagostin

Anonymkode: 07741...f27

AnonymBruker
Skrevet
27 minutter siden, Albbas said:

Sånne melkeskummere til kaffe er perfekt til kakao også. 

 

https://bakerenogkokken.no/kaffe/melkeskummere/forever-melkeskummer-08-liter/

Hvordan funker dette? 

11 hours ago, AnonymBruker said:

Det svir seg ikke så lett om du har lavere varme og tykk bunn. En sausekjele er god å bruke, her er en med keramisk belegg, kanskje det har vanskeligere for å svi seg da: https://www.cg.no/lagostina-accademia-bianca-sauskjele-16-cm-uten-lokk-keramisk-belegg-lagostin

Anonymkode: 07741...f27

Alternativet her er å kjøpe mikro og ofre benkplass, ikke kjøpe fler gryter 😇 

Anonymkode: fba00...ae0

Gjest Albbas
Skrevet
9 minutter siden, AnonymBruker said:

Hvordan funker dette? 

Alternativet her er å kjøpe mikro og ofre benkplass, ikke kjøpe fler gryter 😇 

Anonymkode: fba00...ae0

Min funker ved at den varmer melka samtidig som den vispes rundt, slik at det blir skum. På min kan jeg ta vekk en del av vispen så det ikke blir så mye skum. Den kan også vispe kald melk. Tar et minutt eller to. Min er fra Nespresso, vet ikke hvordan de andre fungerer. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...