AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #1 Skrevet 1. januar 2021 Jeg liker godt å varme melk med oboy/sjokopulver oppi som enkel kos og har alltid pleid å gjøre det i mikrobølgeovnen. Tar under 2 minutter og null ekstra effort. Nå har vi flyttet og er uten mikro og jeg må varme melk i gryte, som med vanlig kakao. Men det blir jo litt mer jobb og oppvask av det og jeg har litt lett for å svi melken 😇 Finnes det noen kjøkkenduppeditter som ikke tar opp mye plass til å varme melk enkelt og greit? Finner bare sånn til morsmelkerstatning 🙈 Vi har tenkt å pusse opp kjøkkenet når vi har bedre råd,men frem til det vil vi egentlig å skaffe og bruke benkplass til mikro kun så jeg kan varme melk i 😂 Anonymkode: fba00...ae0
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #2 Skrevet 1. januar 2021 Det er jo bare å stå og røre og ikke ha for høy varme. Går fort å varme opp en kopp melk i en kjele. Anonymkode: 07741...f27
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #3 Skrevet 1. januar 2021 26 minutter siden, AnonymBruker said: Det er jo bare å stå og røre og ikke ha for høy varme. Går fort å varme opp en kopp melk i en kjele. Anonymkode: 07741...f27 Joda, det går altfor fort også svir det seg Jeg er lei av å skrubbe gryter og drømmer tilbake til å bare putte et glass med melk i mikroen også ferdig. 😂 melk i kjele er tydeligvis en kunst jeg ikke mestrer, med mange svidde porsjoner grøt og kakao som bevis. Anonymkode: fba00...ae0
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #4 Skrevet 1. januar 2021 AnonymBruker skrev (20 minutter siden): Joda, det går altfor fort også svir det seg Jeg er lei av å skrubbe gryter og drømmer tilbake til å bare putte et glass med melk i mikroen også ferdig. 😂 melk i kjele er tydeligvis en kunst jeg ikke mestrer, med mange svidde porsjoner grøt og kakao som bevis. Anonymkode: fba00...ae0 Det svir seg ikke så lett om du har lavere varme og tykk bunn. En sausekjele er god å bruke, her er en med keramisk belegg, kanskje det har vanskeligere for å svi seg da: https://www.cg.no/lagostina-accademia-bianca-sauskjele-16-cm-uten-lokk-keramisk-belegg-lagostin Anonymkode: 07741...f27
Gjest Albbas Skrevet 2. januar 2021 #5 Skrevet 2. januar 2021 Sånne melkeskummere til kaffe er perfekt til kakao også. https://bakerenogkokken.no/kaffe/melkeskummere/forever-melkeskummer-08-liter/
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2021 #6 Skrevet 2. januar 2021 27 minutter siden, Albbas said: Sånne melkeskummere til kaffe er perfekt til kakao også. https://bakerenogkokken.no/kaffe/melkeskummere/forever-melkeskummer-08-liter/ Hvordan funker dette? 11 hours ago, AnonymBruker said: Det svir seg ikke så lett om du har lavere varme og tykk bunn. En sausekjele er god å bruke, her er en med keramisk belegg, kanskje det har vanskeligere for å svi seg da: https://www.cg.no/lagostina-accademia-bianca-sauskjele-16-cm-uten-lokk-keramisk-belegg-lagostin Anonymkode: 07741...f27 Alternativet her er å kjøpe mikro og ofre benkplass, ikke kjøpe fler gryter 😇 Anonymkode: fba00...ae0
Gjest Albbas Skrevet 2. januar 2021 #7 Skrevet 2. januar 2021 9 minutter siden, AnonymBruker said: Hvordan funker dette? Alternativet her er å kjøpe mikro og ofre benkplass, ikke kjøpe fler gryter 😇 Anonymkode: fba00...ae0 Min funker ved at den varmer melka samtidig som den vispes rundt, slik at det blir skum. På min kan jeg ta vekk en del av vispen så det ikke blir så mye skum. Den kan også vispe kald melk. Tar et minutt eller to. Min er fra Nespresso, vet ikke hvordan de andre fungerer.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå