AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #1 Skrevet 1. januar 2021 Jeg er så glad i hvitløk, men synes det er så irriterende å skrelle. Hvordan er det best å gjøre det? Jeg har sett at man kan riste dem inni et glass eller bolle, men det blir litt mye styr og jeg får det ikke helt til Anonymkode: 4b386...72b
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #2 Skrevet 1. januar 2021 Jeg presser de med bladet på kniven. Anonymkode: e95c7...ede 6
Taluno Skrevet 1. januar 2021 #3 Skrevet 1. januar 2021 Jeg kjøper ferdig knust på glass/tube 😂 lenge leve latskapen! 1
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #4 Skrevet 1. januar 2021 Legg bladet på kniven på dem og slå til den lett med knyttneven, så løsner skallet. Anonymkode: d37a7...167 3
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #5 Skrevet 1. januar 2021 Kjøper bare kinesisk hvitløk. Smaker mye bedre og er ikke delt inn i fedd, bare skall utenpå. Anonymkode: a0de7...eb8 3
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #6 Skrevet 1. januar 2021 Legge dem i en boks og riste i ett min er for mye jobb? Er kjempe effektivt. Anonymkode: 7d20e...89f
AnonymBruker Skrevet 1. januar 2021 #7 Skrevet 1. januar 2021 What?!? Hva mener dere med vanskelig å skrelle? Det er jo bare å dra av skallet... Anonymkode: a7590...ec6 2
Forundret.. Skrevet 1. januar 2021 #8 Skrevet 1. januar 2021 Skrelle hvitløk er jo ikke no stress.. 🙄Eller bruker dere alle feddene, altså en hel hvitløk?? 🤨
strynejenta Skrevet 6. januar 2021 #9 Skrevet 6. januar 2021 AnonymBruker skrev (På 1.1.2021 den 18.52): Jeg er så glad i hvitløk, men synes det er så irriterende å skrelle. Hvordan er det best å gjøre det? Jeg har sett at man kan riste dem inni et glass eller bolle, men det blir litt mye styr og jeg får det ikke helt til Anonymkode: 4b386...72b kjøp asiatisk hvitløk
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2021 #10 Skrevet 6. januar 2021 Det finnes noen som har tenkt på dette. Tror det er på Jernia eller Kitchn, et lite rør av silikon elns som du legger feddet i, ruller mellom fingrene, og vipps! Anonymkode: 7f601...efc
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2021 #11 Skrevet 6. januar 2021 AnonymBruker skrev (37 minutter siden): Det finnes noen som har tenkt på dette. Tror det er på Jernia eller Kitchn, et lite rør av silikon elns som du legger feddet i, ruller mellom fingrene, og vipps! Anonymkode: 7f601...efc Og det funker? Anonymkode: 4b386...72b
utakulanini Skrevet 6. januar 2021 #12 Skrevet 6. januar 2021 Hvis jeg skal skrelle mange fedd legger jeg de i en skål med varmt vann fra vannkokeren. Lar det ligge slik i 2-3 minutter mens jeg gjør andre forberedelser. De blir superenkle å skrelle av da!
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2021 #13 Skrevet 6. januar 2021 Skrell alt på en gang og frys ned. Da slipper du å «styre» hver gang du skal bruke hvitløk og slipper matsvinn om du ikke bruker hvitløk så ofte Anonymkode: f82c1...ace 3
Lady Lovelylocks Skrevet 6. januar 2021 #14 Skrevet 6. januar 2021 Jeg kjøper frossen hvitløk. Den er revet eller hakket i biter. Bare å ta opp det du trenger. På denne måten slipper jeg å kaste så mye også, får aldri spist opp alle hvitløken før de er dårlige.
applestories Skrevet 6. januar 2021 #15 Skrevet 6. januar 2021 Skreller alltid fra bunnen der skallet er tykkest. Da kommer vanligvis alt på en gang. Dersom feddene skal hakkes presser jeg dem litt under kniven slik at skallet sprekker.
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2021 #16 Skrevet 7. januar 2021 Jeg bruker ganske mye hvitløk, men har aldri noensinne tenkt på hvitløk som vanskelig å skrelle? Anonymkode: 64968...b80 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå