Gå til innhold

Ferdig dampet pinnekjøtt i romtemperatur


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hvor lenge tåler det? Klarte glemme hele greia.. det var varmt kjøtt ved elleve-tiden og holdt nok på varmen en stund til inni ovnen. Ble satt kaldt kl 10. Er det galskap å spise?

Anonymkode: bc432...21b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er jo fullt i salt, så bør jo i teorien tåle det. Kanskje avhengig av hvor mye du vannet ut saltet🤔

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Vokst opp med pinnekjøtt som også ble glemt, det der tåler MYYYYE før det går gale. Smak og se.

Anonymkode: 9173a...0e5

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
53 minutter siden, Kala said:

Det er jo fullt i salt, så bør jo i teorien tåle det. Kanskje avhengig av hvor mye du vannet ut saltet🤔

Vi vanner det alltid ut litt lite fordi vi liker det salt 😄

47 minutter siden, AnonymBruker said:

Vokst opp med pinnekjøtt som også ble glemt, det der tåler MYYYYE før det går gale. Smak og se.

Anonymkode: 9173a...0e5

Takk!

Anonymkode: bc432...21b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...