Gå til innhold

Strimlet svinekjøtt i ovn?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en stor pakke med strimlet svinekjøtt som jeg gjerne skulle ha stekt i ildfast form i ovnen, da stekepannen er for liten til alt kjøttet samtidig. Jeg finner kun steketid for svinefilet i ovn og ikke strimlet. Noen som vet ca hvor mange grader og hvor mange minutter det strimlende kjøttet trenger i ovnen? Kan ikke tro det er mange minuttene, men vil jo ha det gjennomstekt og. 

Anonymkode: 93343...883

Skrevet

200°C fungerer til nesten alt.  Spredt utover vil jeg tro mye er gjort på sju åtte minutter.  Ta en prøvebit og skjær over eller smak på etter fem min og juster tid derfra.

Skrevet

Hvorfor ikke steke de i forskjellige omganger i stekepannen.  Kjøtt har det godt for å få hvile litt etter steketiden uansett. 

Anonymkode: 84be6...927

  • Liker 2
Skrevet

Flere omganger i panna, 100%! Strimler er ofte seigt kjøtt som enten kan koke lenge i gryter eller freses raskt i panna. Vil tro du får ganske grått og guffent kjøtt hvis du steker det i ovnen. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...