AnonymBruker Skrevet 30. desember 2020 #1 Skrevet 30. desember 2020 Jeg er på jakt etter den perfekte oppskriften på sjokoladefondant, og jeg ser at de lærde strides om én ting: Skal man smelte smør og sukker sammen for så å tilsette sjokoladen, eller skal man piske eggedosis av egg og sukker og tilfelle smeltet smør og sjokolade i denne? Er det noen som har utforsket lenger enn jeg som kan si meg noe om hvordan forskjellen blir i praksis? Anonymkode: 0254c...c55
Anita. Skrevet 30. desember 2020 #2 Skrevet 30. desember 2020 Etter min erfaring: Utsiden blir mer luftig hvis du pisker eggedosis. Type muffins med flytende kjerne. Hvis du rører sammen istedet for å piske luftig, blir det mer seig som en brownie ish på utsiden. 🙂 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå