Gå til innhold

Sjokoladefondant – smelte smør og sukker eller piske eggedosis?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er på jakt etter den perfekte oppskriften på sjokoladefondant, og jeg ser at de lærde strides om én ting: Skal man smelte smør og sukker sammen for så å tilsette sjokoladen, eller skal man piske eggedosis av egg og sukker og tilfelle smeltet smør og sjokolade i denne? Er det noen som har utforsket lenger enn jeg som kan si meg noe om hvordan forskjellen blir i praksis?

Anonymkode: 0254c...c55

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Etter min erfaring: Utsiden blir mer luftig hvis du pisker eggedosis. Type muffins med flytende kjerne. Hvis du rører sammen istedet for å piske luftig, blir det mer seig som en  brownie ish på utsiden. 🙂

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...