AnonymBruker Skrevet 29. desember 2020 #1 Del Skrevet 29. desember 2020 Jeg har kjøpt noe som heter Stranda pinnekjøtt av lammesadel. Det står på pakken at det skal vannes ut i 36 timer men jeg syns det høres fryktelig lenge ut. jeg har pleid å vanne ut i ca 15-20 timer og syns det er mer enn nok. Er det noen som har prøvd dette pinnekjøttet med mindre utvanning og fått det bra til ? Anonymkode: 0b569...190 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1437261-stranda-pinnekj%C3%B8tt-og-utvanning/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. januar 2021 #2 Del Skrevet 2. januar 2021 Det har nok å gjøre med at de kjøttstykkene der er tykkere enn vanlig pinnekjøtt. På vanlig pinnekjøtt så merker man at de lange ribbene pleier å være passe, mens de små "trekantene" på enden kan være ganske salte hvis det ikke har fått rikelig med vannetid. Når du nå har kjøtt som bare består av tykke trekantstykker så trenger det nok litt lengre tid til utvanning. Ville nok gitt det ihvertfall minst 24t. Hvis du ikke får tid til å vanne det ut lenge nok, så kan du forsøke å bytte vann ganske hyppig og bruke litt lunkent vann når vannet skiftes for da trekkes saltet ut fortere. Samt at du kan faktisk trekke kjøttet i vannet når det skal kokes istedenfor å dampe det. Anonymkode: acb8c...7be Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1437261-stranda-pinnekj%C3%B8tt-og-utvanning/#findComment-26693488 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå